Fazi 28 éves társkereső profilképe
Fazi 1. további képe
Fazi 2. további képe
Fazi 3. további képe
Fazi 4. további képe
Fazi 5. további képe
Fazi 6. további képe

Fazi 28 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: halak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Fazi bemutatkozása, 28 éves társkereső férfi, Gyula

Nagy szőrös viking... Gamer, metalhead, sportlövész, ezermester szerűség. Sok fekete-humor, sok szarkazmussal. Állat/természet kedvelő (és megevő is). Végleges kapcsolatot keresek. Nagyon rosszul viselem a mulatós és disco-zenéket. Lusta vagyok frissíteni a profilképem...

195 cm
28 éves
Gyula

Ideális társ:

Aki éppen olyan normálatlan mint én... de azért intelligens és van kulturális igénye. Nincs tonnányi vakolat az arcán smink gyanánt... (Csak ízlésesen. ) El tud fogani, olyannak, amilyen vagyok. Lehet vele jókat beszélgetni, tartalmasan persze, de benne van a mókában is. Happy ending = boldogan éltek, míg meg nem haltak.

Ideális első randi:

Sörözés/borozgatás, fagyizás, sztorizgatás, esetleg egy finom ebéd/vacsora sütizés egy jó cukrászdában? Sétálós beszélgetős? Vagy ami jön... (Lehet ám kombinálni! ) A lényeg, hogy mindketten jól érezzük magunkat.

Kedvenc zenék:

Jöhet minden ami viking/folk metál, rock... Kizárt: disco, klub és mulatós.

Kedvenc filmek:

Scy-fi, fantasy, akció, kaland

Kedvenc könyvek:

S. T. A. L. K. E. R. sorozat Rejtő Jenő könyvek tudományos dolgok is

Kedvenc TV műsorok:

Vikingek, Tűzben edzett, Feláldozhatók... ismeretterjesztők is

Kedvenc sportok:

Lövészet, fedettpályás távolbanézés, söröskorsó emelgetés gaming

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: nincs, de szeretnék
 • Vallás: egyéb

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Aki már túl van pár randin, néhány párkapcsolaton, egy-két fiaskón, az bizony tudja, hogy a szerelmes férfit mindig és minden körülmények között meg kell becsülni. Mielőtt belevágnánk a témába, fontos kiemelni, hogy a férfiak évszázadok óta arra vannak szocializálva, hogy legyenek kemények, ne mutassák ki az érzelmeiket, mert az a gyengeség jele.
Manapság, amikor az online világban történik a beszélgetések java része, meglehetősen sok minden marad ki a párbeszédekből, köztük például a hangsúly vagy akár a hangnem is, így nem csoda, ha sokszor nehezünkre esik megítélni azt, hogy mikor és hogy is van az, ha a nő szerelmes.
A társkeresés minden fázisának megvannak a maga ódiumai, így nem lesz egyszerű rávenni magad arra sem, hogy regisztrálj az online társkeresőnkre, majd további fejtörést okoz, hogyan kezdeményezz és hogyan fogadd mások kezdeményezését. Majd amikor már látod a fényt az alagút végén, hiszen találkozni készülsz egy számodra szimpatikus emberrel, akkor rájössz, a fény az egy másik vonat volt, és neked rohadtul semmi sem ugrik be, amikor randiötleteken töröd a fejed.
Bár a nemek között rengeteg különbség adódik, és számtalan könyv született ennek a kivesézésére, a legszembetűnőbb talán mégis az érzelmek kifejezése. A nők sokkal nyilvánvalóbbá teszik az érzelmeiket, míg az ellenkező nemnél sokszor azt is nehéz eldönteni, hogy mikor szerelmes egy férfi.
Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?