pakaiadam 22 éves társkereső profilképe
pakaiadam 1. további képe
pakaiadam 2. további képe
pakaiadam 3. további képe
pakaiadam 4. további képe
pakaiadam 5. további képe
pakaiadam 6. további képe

pakaiadam 22 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: szűz
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

pakaiadam bemutatkozása, 22 éves társkereső férfi, Jászberény

Lassan 20 éves átlagos közvetlen srác vagyok. Szabadidőmben (amúgy az mi? 🤔) szeretek fotózni. Sok mindent itt nem lehet elárulni magunkról🤷🏻‍♂️

173 cm
22 éves
Jászberény

Ideális társ:

Max 168-170 cm. Szeretem ha egy lány nőies a szó minden értelmében. Ezért szeretem ha egy lány magassarkút visel ezért igénylem, hogy tőlem alacsonyabb legyen. Külsőre fontos, hogy ne legyen agyonsminkelve szerintem a természetes szépség a legvonzóbb. Komoly beszélgetéseket imádom és taszít a butaság és a túlzott felszínesség. A romantika nagyon fontos, így szeretném, ha a lány romantikus lenne. Van még mit írnom, de azt inkább privátban :)

Ideális első randi:

A helyszín is fontos, de számomra az sem gond, ha van ,,kínos" csend. Van az a fajta lelki kapcsolat, mikor a csend valakivel a legszebb dolog. Ha helyszínt kéne választani valami romantikus helyszínt választanék. Budapesten egy séta a normafán vagy a közösen kiválasztott helyszínen. Szerintem szűk költségvetésű első randi a legjobb, mert sok dolog kiderül ilyenkor és ahogy mondtam a természetesség számomra az egyik legfontosabb.

Kedvenc zenék:

Punnany Massif, Avicii, Ed Sheeran

Kedvenc filmek:

Interstellar, Görögbe fogadva

Kedvenc könyvek:

Stephen King minden mennyiségben

Kedvenc TV műsorok:

Trónok harca, Stranger Things, Aranyélet, TWD

Kedvenc sportok:

Inkább nézem, de sportolni is szeretek, de a társaságot igénylem.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: fekete
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
 • Végzettség: jelenleg középiskolás
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: rendszeresen
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Az internetes ismerkedés egyik kényes pontja, amikor végre eljön annak az ideje, hogy személyesen is ellenőrizzük a kapcsolatunkban lévő szikra valódiságát. Ehhez pedig nem árt találni egy megfelelő randihelyszínt, ami nem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre tűnik.
A vidéken élők gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy látszólag szinte mindenki, aki a párját keresi, Budapesten él, így az online társkeresés egy vidéki ember számára elsőre lehetetlen feladatnak tűnik. Ebben nyújt segítséget a vidéki társkereső, ahol a vidék egyes területein élők egymásra találhatnak.
Életünk egyik legnagyobb és legmeghatározóbb kalandja a párválasztás. Ki ne vágyna filmbe illő love storyra, örök szerelemre és fülledt romantikára? Hogy akkor mégis miért olyan piszok nehéz egy boldog párkapcsolat kialakítása, és az igazán nekünk való partner megtalálása? Nézzünk meg pár olyan szempontot, amivel közelebb kerülhetünk az igazsághoz és az igazihoz. És talán magunkhoz is.
A diplomás réteg párkeresését vesszük górcső alá, és az elit társkeresők világának lehetőségeit. Mit jelent számukra igényes közegben párra lelni, és valóban van értelme szelektálni? Mert bár számtalan boldog pár él közöttük, akik a virtuális világban leltek egymásra, sokan mégis idegenkednek ettől az ismerkedési formától.
Az egyedülálló szülők sokszor érzik, hogy nekik a társkeresés gyerekkel túl nagy feladat. Többen egy válás vagy rosszul sikerült kapcsolat után sokáig nem is szeretnének új párt találni. Leginkább azért, mert úgy érzik, számukra és gyermekük számára is nem várt helyzeteket hozó szituáció lenne egy ismerkedés. Pedig társas lényként megérdemeljük, hogy egy ideális pár legyen mellettünk.
Nem elég eldönteni, hogy szeretnéd az online társkeresést megpróbálni, az eredményért pár dolgot tenned is kell. A társkereső bemutatkozószöveg lesz az első feladat, amellyel szembe fogsz találkozni az úton, és aminek a kitöltését még véletlenül sem szabad félvállról venned! Ez lesz ugyanis a te virtuális ismerkedésed első benyomása. Most megmutatjuk, hogy írj nagyszerű szöveget, és hogy kerüld el a hibákat!
Mindjárt itt a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe. A február 14-e még ma is sokakat megoszt itthon. Lehet érvelni mellette, vagy ellene, azzal viszont biztosan nem követsz el hibát, ha megleped valami aprósággal kedvesedet ezen a napon. Ha már vészesen fogy az idő, és tanácstalan vagy, süss el egy ötletet az alábbiak közül.
A társkeresési szokások az elmúlt tíz évben sokat változtak. Vannak, akik emlékeznek még azokra az időkre, amikor a szórakozóhelyek szolgáltak elsőszámú ismerkedési terepként. Napjainkban mindez áttevődött az online felületekre. Főként így van ez akkor, ha a hétköznapokban sokat dolgozó, karrierjüket fontosnak tartó diplomásokról van szó.
Társkeresőre regisztráláskor első lépés az adatlapunk létrehozása. Ha szeretnél mások számára is szimpatikus adatlapot készíteni magadról, de te is az a típus vagy, akit ilyenkor nyomban elhagy az ihlet, akkor itt a segítség! Vonzó társkereső profil készítés gyorstalpalónk következik, billentyűzetre fel!
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?