Pedro0623 29 éves társkereső profilképe
Pedro0623 1. további képe
Pedro0623 2. további képe
Pedro0623 3. további képe
Pedro0623 4. további képe
Pedro0623 5. további képe
Pedro0623 6. további képe

Pedro0623 29 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: rák
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Pedro0623 bemutatkozása, 29 éves társkereső férfi, Kaposvár

Magabiztos, realista és karrierista ember vagyok. Néha kicsit türelmetlen de megértő. Szeretem a jó társaságot, a beszélgetéseket, összhangot és egyben az ellentétek világát. Szeretem a romantikát, még ha ez a mai világban hülyén is hangzik. Kaposváron és Budapesten dolgozom és tanulok.

176 cm
29 éves
Kaposvár

Ideális társ:

Ideálokat nem szeretk felállítani, mert erre törekszik a társadalom, ezért nehéz is a mai világban szerintem társat találni. Jelzőket tudok erre csak írni, de ha nem is felel meg egy nő ennek, az sem azt jelenti, hogy ő nem lehet része egy bármiféle új kapcsolatnak. Szóval: Inteligens, kommunikatív, őszinte (mint ember, mint mosolya), talpraesett.

Ideális első randi:

Első randinak egy hosszú sétát egy hosszú beszélgetéssel tudok elképzelni, mondjuk egy piknikkel vagy tópartal egybekötve, illetve egy, mint ódivatú romantikus a kihagyhatatlan gyertyafényes vacsorát, beszélgetéssel, egy pohár borral, halk zeneszóval.

Kedvenc zenék:

Minden féle fajta a House-tól a Rock-on át a klasszikusig. Magam is játszom

Kedvenc filmek:

Die Hard, A spanom csaja és ég sok más csak kevés a 75 karakter

Kedvenc könyvek:

Nemere István, Verne Gyula, Agatha Christie, Paulo Coelho, Mikszáth művei

Kedvenc TV műsorok:

Ebből van egy pár

Kedvenc sportok:

Kerékpár, sporthorgászat, fallabda, régen tenisz

További tulajdonságok:

  • Szemszín: barna
  • Hajszín: sötét barna
  • Hajhossz: rövid
  • Szemüveg: kontaktlencse
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Végzettség: középfokú
  • Gyermekek: nincs, de lehet
  • Dohányzás: alkalmanként
  • Alkohol: társaságban, buliban
  • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?