Bazsi18 19 éves társkereső profilképe
Bazsi18 1. további képe
Bazsi18 2. további képe
Bazsi18 3. további képe
Bazsi18 4. további képe
Bazsi18 5. további képe
Bazsi18 6. további képe

Bazsi18 19 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: oroszlán
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Bazsi18 bemutatkozása, 19 éves társkereső férfi, Kecskemét

Balázs vagyok! Kék szemű szőke! Azt gondolom magamról hogy kicsit komolyabb vagyok mint a korosztályom, vagyis nem lógok egésznap a tiktokon vagy az instán😀! Szeretek olvasni, számítógépen tervezni és rajzolni! Hűséges tipus vagyok! 🙂 Ha szeretnél írj nyugodtan! 😊

175 cm
19 éves
Kecskemét

Ideális társ:

Egy olyan lányt keresek aki azért szeret amilyen vagyok és nem azért mert éppen kigyúrt vagyok! Okos, megértő, összebujós! 😊

Ideális első randi:

Egy cukrászda, egy kávé vagy séta és beszélgetés! Nem kell azonnal hős szerelmesek legyünk csak előszőr ismerjük meg egymást! 🙂

Kedvenc zenék:

Főleg inkább az Euróvizión való zenéket halgatom non-stop! 😅

Kedvenc filmek:

Nincsenek konkrét filmek! Ami megtetszik megnézem! 😁

Kedvenc könyvek:

Történelmi vagy politikai könyvek!

Kedvenc TV műsorok:

Drága Örökösök, A mi kis falunk, Sztárban sztár, Euróvizió!

Kedvenc sportok:

Futás, edző terem, néha úszás

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: sötét szőke
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: mindig
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: jelenleg középiskolás
 • Gyermekek: nincs tervben
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: nincs, de szeretnék
 • Vallás: római katolikus

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?