Lacesz 36 éves társkereső profilképe
Lacesz 1. további képe
Lacesz 2. további képe
Lacesz 3. további képe
Lacesz 4. további képe
Lacesz 5. további képe
Lacesz 6. további képe

Lacesz 36 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: bika
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Lacesz bemutatkozása, 36 éves társkereső férfi, Kecskemét

Egy teljesen átlagos férfi vagyok. Hiszek a szerelemben, hiszem, hogy létezik. Minden kapcsolatban, mindegy, hogy barátságról, vagy szerelemről legyen szó, csak egy dolog fontos: a BIZALOM. Lehet bármid a világon, lehetsz gazdag vagy szegény, bizalom nélkül semmid sincsen.

185 cm
36 éves
Kecskemét

Ideális társ:

Az ideális partnerrel kapcsolatban nincsenek nagy elvárásaim, sőt, egyáltalán nincsenek. Csak hogy, feltétel nélkül bízhassak benne és ő is bízzon bennem. Természetesen a hűség, az odaadás, a kötődés, az őszinteség, ezek mind nagyon fontosak egy kapcsolatban és nekem is. Amit nyújtok, azt várom el a páromtól is. Ennyiből kiderülhetett, hogy életem párját szeretném megtalálni a cupydo segítségével.

Ideális első randi:

Mindegy, csak jól érezzük magunkat egymással

Kedvenc zenék:

Dance, house, handsup, dubstep, chillstep, chillout

Kedvenc filmek:

Lopott idő, emlékmás, mama, démonok között

Kedvenc könyvek:

Vonzás törvénye

Kedvenc TV műsorok:

Ritkán nézek tv-t

Kedvenc sportok:

K1, Box, Túra, Kerékpározás, Futás, Egyéni edzés

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: kopasz
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: rendszeresen
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?