Richard123 23 éves társkereső profilképe
Richard123 1. további képe
Richard123 2. további képe
Richard123 3. további képe
Richard123 4. további képe
Richard123 5. további képe

Richard123 23 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: vékony
Horoszkóp: skorpió
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Richard123 bemutatkozása, 23 éves társkereső férfi, Kecskemét

Sziasztok! Én egy kecskeméti kedves, aranyos, jószívű, becsületes és tisztelettudó srác vagyok. A kedvenc időtöltésem a film és sorozatnézés, de számítógépezni is szeretek. Zenék, játékok (Pc), könyvek, filmek és sorozatok témákban bármiről lehet velem beszélgetni. Írjatok.

180 cm
23 éves
Kecskemét

Ideális társ:

Olyan lányt keresek, aki se nem duci, se nem az a túl csinos lány, hanem így a kettő között van. Nem zavar, ha beszédes egy lány.. Nekem legfőképpen a lány belső tulajdonságai a fontosabbak. Például a kedvesség, az aranyosság, a becsületesség és ilyen dolgok. Kívülről meg csak annyi kel, amennyit írtam, hogy ne legyen duci és ne legyen az a túl csinos lány. Kb ennyi.

Ideális első randi:

Nekem nem volt még barátnőm úgy igazi, de én először elvinném sétálni, utánna pedig meglepetésként elvinném meginni vagy megenni valamit így kettesben.

Kedvenc zenék:

Timmy Trumpet, Majka, Curtis, Mr Busta, Martin Garrix

Kedvenc filmek:

Harry Potter, Marvel filmek, Karib Tenger Kalózai

Kedvenc könyvek:

Twilight, Angyalok és Démonok, Harry Potter sorozat

Kedvenc TV műsorok:

Szulejmán, Szultána, Végtelen Szerelem

Kedvenc sportok:

súlyemelés, fekvőtámasz, felülés, úszás, biciklizés

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: mindig
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: nincs, és nem is szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?