Szabman 24 éves társkereső profilképe
Szabman 1. további képe
Szabman 2. további képe
Szabman 3. további képe
Szabman 4. további képe
Szabman 5. további képe

Szabman 24 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: bak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Szabman bemutatkozása, 24 éves társkereső férfi, Kecskemét

Szia! Egy kecskeméti végzős gimnazista vagyok, aki keres egy hűséges, szerető párt viszonylag hosszabb kapcsolatra. Szeretem a szabadidős tevékenységeket, de a benti programok, mint filmezés, kajálás sem áll távol tőlem. Én nem vagyok az a nagy party arc, de egy jó bulira nem mondok nemet.

179 cm
24 éves
Kecskemét

Ideális társ:

Olyan lányt keresek, aki szenvedélyes, hűséges és tud igazán szeretni. Az intelligencia és/vagy humorérzék nagy plusz pont. Nincsen sok külső igényem, de a barna haj a legszebb számomra. Meg lehetőleg ne legyen túl vékony, hanem olyan teltkarcsú.

Ideális első randi:

Én nagyon nyitott vagyok programok terén, a legjobban az aktív időtöltést szeretem. Például egy kis séta a parkban, biciklizés. Persze az éttermi vacsorát, mozizást sem vetem el. Számomra a legfontosabb az együtt töltött idő. Az ajándékok kevésbé jelentősek számomra, de szívesen elfogadom, és én is adok a páromnak.

Kedvenc zenék:

Rock, Elektro

Kedvenc filmek:

Összes Star Wars Főleg fantasy és sci-fi

Kedvenc könyvek:

Harry Potter, Star Wars Főleg fantasy és sci-fi

Kedvenc TV műsorok:

Így jártam anyátokkal

Kedvenc sportok:

Bármilyen labdajáték, de főleg röpi és foci. Kerékpározás, hegymászás.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: jelenleg középiskolás
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?