benito100 29 éves társkereső profilképe
benito100 1. további képe
benito100 2. további képe
benito100 3. további képe
benito100 4. további képe
benito100 5. további képe
benito100 6. további képe

benito100 29 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: bak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

benito100 bemutatkozása, 29 éves társkereső férfi, Komló

Üdvözletem mindenkinek,aki a profilomra téved! 21 éves vagyok,Budapesten tanulok számítógép-szerelő szakmát,de Komlón lakom.Nagy távolság ugyan,de nem gond,szeretek utazni!Elsősorban barátkozni vagyok itt,bár az "igazit" is keresem még,szóval akinek szimpatikus vagyok,azok nyugodtan keressenek!

175 cm
29 éves
Komló

Ideális társ:

Korombéli 18-tól max 21 éves korig lévő leányokat keresek! Szem szín:barna,zöld,kék...mindenféle,bár az említett 3 a gyengém! Haj szín legyen:vörös,vagy barna,esetleg szőke... És persze az sem gond,ha valakin van 1 kis "plusz" esetleg, nem a külső a leglényegesebb,hanem a belső!Hogy aki barátom lesz,vagy esetleg barátnőm,az legyen őszinte,kedves,és megértő,megbízható!Remélem,van még ilyen ember :)

Ideális első randi:

Hát...első randin...séta,beszélgetés...esetleg mozi...ahogy jön,meg persze a másik fél figyelembevételével történnének a dolgok!Bár nem biztos itt kellene ezt a mondatom most írnom,de jó tudni,én mindig figyelmes vagyok,akivel lehet! :)

Kedvenc zenék:

Nincs kimondottan kedvenc zeném,szinte bármit meghallgatok!

Kedvenc filmek:

Bármit szívesen nézek többnyire!

Kedvenc könyvek:

Ritkán olvasok,így nincs kedvenc könyvem!

Kedvenc TV műsorok:

Nincs kedvenc műsorom,általában csak természetfilmeket nézek!

Kedvenc sportok:

Biciklizés,úszás

További tulajdonságok:

  • Szemszín: barna
  • Hajszín: sötét barna
  • Szemüveg: nem
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
  • Végzettség: középfokú
  • Gyermekek: nincs tervben
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: nem
  • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
Megértjük, hogy a diplomások társkeresőjét keresed, hiszen minden baráti és munkahelyi beszélgetésen elhangzik, hogy az iskolai végzettség, a diploma a társválasztáskor egyáltalán nem fontos, mert nem a papír teszi az embert, ugyanakkor a gyakorlat kicsit mást mutat. Gondolj csak vissza, hány össze nem illő párt figyelhettél már meg testközelből életed során!
Nyakig benne vagyunk a nyárban, és néhányan a párkeresésben is! Ha a nyárnak nem is tudunk véget vetni, a bolyongásnak igen!
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?