Ono 30 éves társkereső profilképe
Ono 1. további képe
Ono 2. további képe
Ono 3. további képe
Ono 4. további képe
Ono 5. további képe
Ono 6. további képe

Ono 30 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: rák
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Ono bemutatkozása, 30 éves társkereső férfi, Kondoros

Én csak egy olyan valakit keresek, akivel közösen utálhatjuk, a reggel 6kor a pultnál tobzódó, vásárolni nem akaró, de beszélgetni szerető piachangyákat. Illetve azokat is akik az út kellős közepén hagyják azt az elektromos "lamborghinit" mert járni "nem tud" de a kocsmába gond nélkül be megy.

180 cm
30 éves
Kondoros

Ideális társ:

Ideális társ?! :) hmmm beszélhetünk a láthatattlanba.. ismét :) Szeretem s humoros, okos lányokat, külső pedig... minden lány szép a maga módján!

Ideális első randi:

nah ezzzz életemben csak 1, ismtélem egy, randin voltam, fergetegesen jól sikerült :) ugyhogy nincs tulsok tapasztalaton e tájékon :D de ez lehet egy kellemes séta vagy bármi, a lényeg hogy jól érezze amagát a leányzó, :)

Kedvenc zenék:

minden ami megmozgat bennem valamit :)

Kedvenc filmek:

bárm megnézek, de főleg Jimm és Adam Sandler filmek jönnek be (Életrevalók)

Kedvenc könyvek:

How I live now/ Brooklyn

Kedvenc TV műsorok:

reggeli időben a Madagaszkár pingvinjei :D

Kedvenc sportok:

Foci elsősorban, de minden labda játék szuper, bringa, futás stb stb :)

További tulajdonságok:

 • Szemszín: szürke
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: van egy
 • Tetoválás: van több is
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: leszokófélben
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?