Sandorgathy 42 éves társkereső profilképe
Sandorgathy 1. további képe
Sandorgathy 2. további képe
Sandorgathy 3. további képe
Sandorgathy 4. további képe
Sandorgathy 5. további képe
Sandorgathy 6. további képe

Sandorgathy 42 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: nyitott kapcsolatban
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: mérleg
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Sandorgathy bemutatkozása, 42 éves társkereső férfi, Mád

Gáthy Sándornak Hívnak. 1980. október 10. én születem Miskolcon. Ott jártam szakiskolába is. 4 szakmát szereztettem Szőnyegszövés Bőrtágykészítés Számítástechnika és legutolsó sorban Dísznövény és parkgondozáson fejeztem be a tanulmányaimat Most jelenleg van munkahelyem 6 és fél évé, hogy dolgozo

164 cm
42 éves
Mád

Ideális társ:

velem, egy korú hölgyekkel csak annyit szeretnék kérni, hogy, fogadjanak, el amilyen vagyok, mert születésem óta szív rendellenséggel születem, így gyógyszert szedek. sajnos eröl az álapotrol nem tehetek évente egy szer kontrolra járok, ha ilyennek el tudsz, fogadni vagy el tudsz fogadtatni a barátaiddal, a szüleiddel ismeröseidel Annak nagyon hálás lennék, nagyon szeretem, a gyerekeket két kereszt gyerekeim vannak nagyon szeretem őket és

Ideális első randi:

Séta kettesben beszélgetés teázás kávézgatás süteményezés cukrászda borozgatás sajt tál mellett Romantikus vacsora kettesben

Kedvenc zenék:

q-ín Depes mód Magnacumlaude P-mobil Hooligens Wallaszky mega Vega

Kedvenc filmek:

vígjáték horror akció filmek Dráma Sici filmek természet romantikus filme

Kedvenc TV műsorok:

Karátokközt Jóban-rosszban

Kedvenc sportok:

úszás erőemelés testépítés Biciklizés Futás

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: mindig
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: alapfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?