Atesz27 35 éves társkereső profilképe
Atesz27 1. további képe
Atesz27 2. további képe
Atesz27 3. további képe
Atesz27 4. további képe
Atesz27 5. további képe

Atesz27 35 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: bika
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Atesz27 bemutatkozása, 35 éves társkereső férfi, Marcali

Syasztok nos magamról Somogyban Marcaliban lak annyit hogy kedves öszinte ember vagyok szeretem a kiülönleges dolgokat ! Szeretem a tetoválásokat ! Nem dohányzom nem iszom ! szeretem az állatokat ! Nagyjábol ennyi ! KÖZLÖM HOGY AZOK KERESSENEK AKIK NORMÁLIS PASIRA VÁGYNAK NEM VAGYOK PRÉMIUM TAG !

185 cm
35 éves
Marcali

Ideális társ:

Nos nincs olyan hogy idális mert senkisem tökéletes mindenkit úgy kell elfogadni amilyen ! De nyitott leygen az illetö legyen kedves öszinte ! Nehéz behatárolni mert minden pasinak más nö jön be de én belsöre hajtok úgymond fogjon meg !

Ideális első randi:

Hát ez érdekeS mert adja magát a dolog ! Az a a lényeg hogy jól érezzük magunkat mondjuk sokat beszélek könnyen feloldom az idegeskedést !

Kedvenc zenék:

Nos ez elég tág vegyes mindent hallgatok ! Rock rap komoly alternatív !

Kedvenc filmek:

Félelem és reszketés las vegasban ! Mátrix trilogia ! Pénzcsináló

Kedvenc könyvek:

hm nincs kedvenc !

Kedvenc TV műsorok:

Miami ink !

Kedvenc sportok:

futás

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: világos szőke
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: van több is
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs tervben
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?