fény lovas 31 éves társkereső profilképe
fény lovas 1. további képe
fény lovas 2. további képe
fény lovas 3. további képe
fény lovas 4. további képe
fény lovas 5. további képe
fény lovas 6. további képe

fény lovas 31 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: bak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

fény lovas bemutatkozása, 31 éves társkereső férfi, Mindszent

Sziasztok szívesen ismerkedek 27-40 közötti hölgyekkel ismerkedés barátkozás céljából aztán ha komolyabb a közös szimpátia komolyabb lehetőségektől sem zárkózom el.

186 cm
31 éves
Mindszent

Ideális társ:

Számomra az az ideális nő az akit ha meglátom megáll az idő a szívem kiszakadna a helyéről aki az életem és egyben a világom is jelenti akivel megoszthatom mindenem akivel tudunk együtt örülni mosolyogni és egymást vigasztalni és egymásnak ott lenni bánatos napokon. hát ilyennek képzelem az ideális nőt.

Ideális első randi:

Egy gyönyörű hold fényes csillagos éjszaka a szabadban ahol vacogunk össze bújva de mégis boldogan aszt kívánva magunkban hogy álljon meg az idő és soha ne legyen vége annak a pillanatnak.

Kedvenc zenék:

bármit szívesen meghalgatok

Kedvenc filmek:

Bud Spencer Terence Hill filmek, meg minden ami akció háborús és vígjáték

Kedvenc könyvek:

Zongorista, Ágyúdörgés Alkonyatkor, Pál Utcai Fiúk

Kedvenc TV műsorok:

Walker a Texasi kopó, Szupercsapat, Cobra 11, Jobarátok, Agymenők

Kedvenc sportok:

Kerékpározás, Foci, Kosárlabda

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: alkalmanként
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: van
 • Vallás: római katolikus

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?