Ágnes6902 53 éves társkereső profilképe
Ágnes6902 1. további képe
Ágnes6902 2. további képe
Ágnes6902 3. további képe
Ágnes6902 4. további képe
Ágnes6902 5. további képe
Ágnes6902 6. további képe

Ágnes6902 53 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: gömbölyded
Horoszkóp: vízöntő
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Ágnes6902 bemutatkozása, 53 éves társkereső nő, Miskolc

Vidám,kedves nő vagyok,szeretem a jó hangulatú beszélgetéseket.Van humorérzékem,és az ilyen típusú embereket szeretem.Szeretnék találni egy nekem való férfit /vagy ha Ő talál meg engem,úgy is jó :) /akivel jókat lehet beszélgetni,nevetni,vagy csak úgy együtt lenni,egymás lelkével is törődni.

167 cm
53 éves
Miskolc

Ideális társ:

Jó humorérzékű,életvidám,értelmes férfit keresek,akivel lehet beszélgetni,közös programokat szervezni,nagyokat sétálni,esetleg túrázni,utazni.Jó lenne,ha miskolci,vagy környékbeli lenne,a személyes találkozás miatt.Ha távolabb él,és nem okoz gondot neki az utazás,úgy is jó.Káros szenvedélytől mentes társat keresek,én is az vagyok.Van kutyám,jó lenne,ha elviselnék egymást.Szeretniük nem kell egymást,majd én szeretem mindkettőjüket.

Ideális első randi:

Az ideális első randi beszélgetéssel,sétálgatással telik,rossz idő esetén a valahova beülős program praktikusabb.Jó hangulatú,vidám ismerkedést szeretnék,ha lesz folytatás azért,hogy jól kezdődjön,ha nem lesz folytatás akkor azért,hogy kellemes emlék maradjak.Bátran lehet kérdezni is,szívesen válaszolok minden kérdésre,amire tudok :)

Kedvenc zenék:

Caramel:Valaki vár,Gáspár Laci:Forog a föld,Hooligans:Fél ember,

Kedvenc filmek:

Mamma Mia,50 első randi,Only You,Esőember,Szerelmünk lapjai,

Kedvenc könyvek:

A funtinelli boszorkány,Boldog ember,Arany ecset,A Nap szerelmese,

Kedvenc TV műsorok:

ismeretterjesztő műsorok,utazással kapcsolatos műsorok

Kedvenc sportok:

kirándulás,túrázás,tekézés,

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: mindig
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?