Ágnes6902 52 éves társkereső profilképe
Ágnes6902 1. további képe
Ágnes6902 2. további képe
Ágnes6902 3. további képe
Ágnes6902 4. további képe
Ágnes6902 5. további képe
Ágnes6902 6. további képe

Ágnes6902 52 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: gömbölyded
Horoszkóp: vízöntő
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Ágnes6902 bemutatkozása, 52 éves társkereső nő, Miskolc

Vidám,kedves nő vagyok,szeretem a jó hangulatú beszélgetéseket.Van humorérzékem,és az ilyen típusú embereket szeretem.Szeretnék találni egy nekem való férfit /vagy ha Ő talál meg engem,úgy is jó :) /akivel jókat lehet beszélgetni,nevetni,vagy csak úgy együtt lenni,egymás lelkével is törődni.

167 cm
52 éves
Miskolc

Ideális társ:

Jó humorérzékű,életvidám,értelmes férfit keresek,akivel lehet beszélgetni,közös programokat szervezni,nagyokat sétálni,esetleg túrázni,utazni.Jó lenne,ha miskolci,vagy környékbeli lenne,a személyes találkozás miatt.Ha távolabb él,és nem okoz gondot neki az utazás,úgy is jó.Káros szenvedélytől mentes társat keresek,én is az vagyok.Van kutyám,jó lenne,ha elviselnék egymást.Szeretniük nem kell egymást,majd én szeretem mindkettőjüket.

Ideális első randi:

Az ideális első randi beszélgetéssel,sétálgatással telik,rossz idő esetén a valahova beülős program praktikusabb.Jó hangulatú,vidám ismerkedést szeretnék,ha lesz folytatás azért,hogy jól kezdődjön,ha nem lesz folytatás akkor azért,hogy kellemes emlék maradjak.Bátran lehet kérdezni is,szívesen válaszolok minden kérdésre,amire tudok :)

Kedvenc zenék:

Caramel:Valaki vár,Gáspár Laci:Forog a föld,Hooligans:Fél ember,

Kedvenc filmek:

Mamma Mia,50 első randi,Only You,Esőember,Szerelmünk lapjai,

Kedvenc könyvek:

A funtinelli boszorkány,Boldog ember,Arany ecset,A Nap szerelmese,

Kedvenc TV műsorok:

ismeretterjesztő műsorok,utazással kapcsolatos műsorok

Kedvenc sportok:

kirándulás,túrázás,tekézés,

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: mindig
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Február 14-éről mindenki tudja, hogy a szerelmesek ünnepe. Ezen a napon felpezsdül a világ, férfiak és nők sokasága lepi meg párját valamilyen formában. Eltűnnek a boltok polcairól az édességek, a virágboltok kirakatai pedig üresen kacsintanak vissza ránk az este végeztével. De vajon honnan ered ez az ünnep, és azt testesíti-e meg ma valójában, amiért Ámor eredetileg kitalálta?
Szingli vagy, és nem is változtatnál ezen? Nem keresel tartós kapcsolatot, de vannak szükségleteid? Ezeknek a kielégítésére találták ki az alkalmi társkeresőket, amikből akár tartós kapcsolat is kialakulhat, akárcsak egy laza partnerkapcsolat is. A lehetőségek tárháza végtelen.
Manapság meglehetősen felértékelődnek a tartós kapcsolatok, mivel az átlag emberek az alkalmi kapcsolatok korát élik. Ezzel nincs is semmi baj addig a pontig, míg mindkét fél tisztában van azzal, hogy mit várhat a másiktól. De vajon ma mindenki csak alkalmi kapcsolatot keres?
Véleményünk szerint már a kérdésben egy alapvető hiba van, hiszen nem a nőknek kell a hódító szerepbe bújni. A vadászat, a hódítás a férfiak feladata, a nőknek jár az elfogadás vagy épp a visszautasítás lehetősége. Ez a génjeinkbe van kódolva, így nem biztos, hogy jó megoldás, ha eltérünk tőle. De vajon akkor mi a jó megoldás, azaz hogyan hódítsunk meg egy férfit?
Akár személyes találkozásról van szó, akár internetes társkeresésről, nagyon fontos, hogy jó beszélgetési témákkal állj elő, mert azzal már legalább 50%-ban a zsebedben van az ismerkedés. De lássuk, hogy milyen témák azok, amikkel érdemes indítani a cseten és személyesen!
Az internetes ismerkedés egyik kényes pontja, amikor végre eljön annak az ideje, hogy személyesen is ellenőrizzük a kapcsolatunkban lévő szikra valódiságát. Ehhez pedig nem árt találni egy megfelelő randihelyszínt, ami nem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre tűnik.
A vidéken élők gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy látszólag szinte mindenki, aki a párját keresi, Budapesten él, így az online társkeresés egy vidéki ember számára elsőre lehetetlen feladatnak tűnik. Ebben nyújt segítséget a vidéki társkereső, ahol a vidék egyes területein élők egymásra találhatnak.
Életünk egyik legnagyobb és legmeghatározóbb kalandja a párválasztás. Ki ne vágyna filmbe illő love storyra, örök szerelemre és fülledt romantikára? Hogy akkor mégis miért olyan piszok nehéz egy boldog párkapcsolat kialakítása, és az igazán nekünk való partner megtalálása? Nézzünk meg pár olyan szempontot, amivel közelebb kerülhetünk az igazsághoz és az igazihoz. És talán magunkhoz is.
A diplomás réteg párkeresését vesszük górcső alá, és az elit társkeresők világának lehetőségeit. Mit jelent számukra igényes közegben párra lelni, és valóban van értelme szelektálni? Mert bár számtalan boldog pár él közöttük, akik a virtuális világban leltek egymásra, sokan mégis idegenkednek ettől az ismerkedési formától.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?