AkyMc 37 éves társkereső profilképe
AkyMc 1. további képe
AkyMc 2. további képe
AkyMc 3. további képe
AkyMc 4. további képe
AkyMc 5. további képe
AkyMc 6. további képe

AkyMc 37 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: bak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

AkyMc bemutatkozása, 37 éves társkereső férfi, Miskolc

Sziasztok! Ákos vagyok, Miskolc mellett lakom. Ismerkednék ari, kedves, megértő, fiatal (16-35) lányokkal, akik bírják az idősebbeket. Komoly kapcsolatot keresek elsősorban, de végülis bármi érdekel, ez partnerfüggő. Nyitottság bizonyos kérdésekben fontos! Ha gondolod írj:) + elérhetőséget Köszi!

180 cm
37 éves
Miskolc

Ideális társ:

1. Aranyos megértő, kedves, értelmes, őszinte, hűséges FIATAL, értékrenddel rendelkező lányokat keresek tartós kapcsolatra. Külsőre divatos de nem kényeskedő plázacica...kívül lehet szőke, de belül nee! Hoszú távon nyitottság bizonyos dolgokban és alapdolgokban hasonló gondolkodás szükséges. 2. Mivel a fent leírtaknak megfelelő lányt vélhetően lehetetlen találni, tartós, de lazább kapcsolatra is keresek. Ebben jóval kevesebb az elvárásom.

Ideális első randi:

Partnertől függ. Séta, mozi, beülni valahová, ahol lehet beszélgetni pl kávé, kapucinó vagy forró csoki mellett. Első alkalommal nem tolerálnám az alkoholfogyasztást. Más ötletre is nyitott vagyok. Egyelőre ennyi. úgyis esélytelen, de hátha ír valaki.

Kedvenc zenék:

Techno & dance zenék, 90'-s 2000-s retro, Kárpátia, republic, stb

Kedvenc filmek:

Bud spencer-terence Hill filmjei, Hazai klasszikusok és sok egyéb.

Kedvenc könyvek:

Inkább történelmi jellegű, vagy ismeretterjesztő könyveket olvasgatok néha

Kedvenc TV műsorok:

Nem nézek rendszerszerűen tv-t. Amihez épp kedvem van, vagy érdekel.

Kedvenc sportok:

Séta, rövidebb túrák, kerékpározás, tollaslabda.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?