Angeel 27 éves társkereső profilképe
Angeel 1. további képe
Angeel 2. további képe
Angeel 3. további képe
Angeel 4. további képe
Angeel 5. további képe
Angeel 6. további képe

Angeel 27 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: kapcsolatban
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: bika
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Angeel bemutatkozása, 27 éves társkereső férfi, Miskolc

Sya hello ismerj meg és lesz ami lesz :) Magamról röviden: - 22 éves vagyok - van egy kutyám akit nagyon szeretek - humoros vagyok majdnem mindent képes vagyok félre érteni :D ha neked ez nem zavar akkor írj rám bátran :D Legyen szép csodás napod ill heted :D

160 cm
27 éves
Miskolc

Ideális társ:

- 18-21 - humor, kedvesség, barát de egyben testvér is - szeme: pajkos de határozott - szeme színe: barna , zöld , kék - haja: szép hosszú :D - alkata normális legyen adjon magára :D - lovagoljon állat barát legyen és az is plusz ha táncol esetleg szereti a kék szemü srácokat :D - Szeressen moziba járni baromkodni mindenen ha úgy van :D - Legyen fantáziája ne legyen bábatag :D

Ideális első randi:

Mozi Színház Koncert Sétálás Közös vacsi vagy ebéd :D

Kedvenc zenék:

Pop, HipHop, Retro, Külföldi rap :)

Kedvenc filmek:

Horror, Vígjáték, Deadpool, Mesék ha úgy van de csak Pixaros féle

Kedvenc könyvek:

nem fogott még meg egyik se :D

Kedvenc TV műsorok:

ValóVilág, Xfaktor, Keresem a családom, Discovery Channel, Travel Channel

Kedvenc sportok:

Foci, Tánc, Éneklés de csak titokban :D

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: világos szőke
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: leszokófélben
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
Nem lehet eleget foglalkozni azzal a témával, hogy hogyan olvass bizonyos jelekben, hiszen nem csupán a szavak jelentik az egyetlen kommunikációs formát. Persze legkönnyebben a szavakból tudnád kivenni, ha tetszel egy férfinak, ám erre sajnos a legkevesebb esetben van lehetőség.
A társkeresés nem egyszerű műfaj. Soha nem is volt az, ám a harmadik évezred hajnalán, ahogy az ismerkedés fő színterévé a virtuális platformok váltak, egyre nehezebb dekódolni a jeleket, hogy fontos vagy neki.
Évekkel ezelőtt még talán sokan fogadkoztak, hogy ők bizony online ismerkedős oldalon soha nem keresnének maguknak párt. Csakhogy a világ változik. Az utóbbi két-három évben pedig csak kapkodtuk a fejünket (részint a pandémiának “köszönhetően”), és életünk megannyi területe ment át gyökeres változáson.
Az ember életében akadnak olyan szakaszok, amikor mindenre vágyik, csak komoly kapcsolatra nem. Történhet mindez azért, mert épp nemrég léptél ki egy hosszabb lélegzetvételű kapcsolatból, vagy mert az életedben most teljesen más kap fókuszt.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?