GaBesz0411 30 éves társkereső profilképe
GaBesz0411 1. további képe
GaBesz0411 2. további képe
GaBesz0411 3. további képe
GaBesz0411 4. további képe
GaBesz0411 5. további képe
GaBesz0411 6. további képe

GaBesz0411 30 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: kos
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

GaBesz0411 bemutatkozása, 30 éves társkereső férfi, Miskolc

Üdv Kedves Látogató! Amit jó, ha tudsz: - Miskolc mellett lakok jelenleg - Kedves, mások szerint jó humorú pasas vagyok. - Imádom a természetet, - Az életemben fontos helyet tölt be a horgászat és az Airsoft. - család és barát centrikus, mindig mosolygás jellemez engem.

167 cm
30 éves
Miskolc

Ideális társ:

A külső másodlagos, ha kedves vagy és megvan benned az a plusz, amit keresek, már nagy baj nem lehet. Szem és hajszín másodlagos, de a természetes szépségeket szeretem, - a mértéktelen vakolat a falra való... - Ha te pozitívat látsz bennem, írj nyugodtan a beszélgetés még nem ártott senkinek!

Ideális első randi:

Első randi... Elég lesz konkrétan akkor gondolni erre, ha eljössz velem :) Ám egyén függő, lehet ebéd, vacsora, de akár, ha bevállalós vagy Airsoft, vagy egy Laza peca, esetleg bicótúra.. Bármi ami mindkettőnknek megfelel!

Kedvenc zenék:

Hősök, Punnany Massif

Kedvenc filmek:

Akciófilmek

Kedvenc TV műsorok:

The Walking Dead, Grimm, Így jártam anyátokkal,

Kedvenc sportok:

AIRSOFT, horgászat, kerékpár

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: van egy
 • Tetoválás: van több is
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs tervben
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?