igazgyöngy 56 éves társkereső profilképe
igazgyöngy 1. további képe
igazgyöngy 2. további képe
igazgyöngy 3. további képe
igazgyöngy 4. további képe
igazgyöngy 5. további képe
igazgyöngy 6. további képe

igazgyöngy 56 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: kos
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

igazgyöngy bemutatkozása, 56 éves társkereső nő, Miskolc

Tartós kapcsolatot keresek,3 váltam el és nagyon vágyom egy normális társra. Nem akarok játszadozni,abból már rég kinőttem. Ismerj meg,és megtudod milyen is vagyok igazán.

158 cm
56 éves
Miskolc

Ideális társ:

Olyan férfit keresek,aki kitudja tölteni az életem.Romantikát,szenvedélyt visz a hétköznapokba,szerelmet,szeretetet tud adni és szeret kapni. Igazi ,hűséges társ tud lenni egy életre.Ne legyen otthon ülő,szeressen a természetben kirándulni,túrázni.Fontos,hogy ne dohányozzon és ne legyenek alkohol problémái. Mindenben számíthassak rá,lelkitársam is lenne az lenne az igazi. Szeretem a humort és a jókedvet.

Ideális első randi:

Mindkettőnk számára kellemes,feszültség nélküli legyen.Fontos,hogy hogy tudjunk egymással beszélgetni,legyen közös témánk. Az első randitól nem várok sokat,érezzük jól magunkat. egy szép napsütéses napon sétálgatni valami szép helyen..

Kedvenc zenék:

Retro ,Operaház Fantomja István,a kiirály.,operett,Verdi,Edda,Nox

Kedvenc filmek:

Végtelen történet, Alkonyat,hajnalhasadás,Ben Húr

Kedvenc sportok:

Jóga,tűrázás

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: fekete
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: van
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?