Oroszlán81 41 éves társkereső profilképe
Oroszlán81 1. további képe
Oroszlán81 2. további képe
Oroszlán81 3. további képe
Oroszlán81 4. további képe
Oroszlán81 5. további képe
Oroszlán81 6. további képe

Oroszlán81 41 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: oroszlán
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Oroszlán81 bemutatkozása, 41 éves társkereső férfi, Miskolc

Szia! Mivel mindenki egyszeri, egyedi és megismételhetetlen személyiség ezért én is pont ilyen vagyok. Tartós komoly kapcsolatot keresek :) Gondolkodom egy görögörszági nyaraláson. Ehhez keresek utitársat magam mellé. Természetesen fontos a kölcsönös szimpáti. Ha szivesen csatlakoznál írj bátran.

175 cm
41 éves
Miskolc

Ideális társ:

Komoly kapcsolatra vágyó csajszit, aki kitartó, odaadó és tényleg szereti azt aki a társa.Ha úgy hozza a sors és az élet ne féljen egy esetleges külföldi utazástól sem, ami több évig is tarthat.Erről bővebben személyesen beszélhetünk, ha kíváncsi vagy rá :) Ami a legfontosabb egymást támogatva építjük közös jövőnket. Tudjon szeretni, értékelni és együtt örülni, de ha komoly dolgokról van szó tudja azt megbeszélni velem.

Ideális első randi:

Csakis olyan program, ahol mélyen a két szép szemedbe tudok nézni :) Beülős, sétálós, beszélgetős ...

Kedvenc zenék:

Kedv és hangulat kérdése.

Kedvenc filmek:

Jim Carrey megunhatatlan :)

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?