Pííííí 31 éves társkereső profilképe
Pííííí 1. további képe
Pííííí 2. további képe
Pííííí 3. további képe
Pííííí 4. további képe
Pííííí 5. további képe
Pííííí 6. további képe

Pííííí 31 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: szűz
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Pííííí bemutatkozása, 31 éves társkereső férfi, Miskolc

Majd írok bemutatkozót, miután meggyőződtem róla, hogy van értelme :)

183 cm
31 éves
Miskolc

Ideális társ:

A szokásos sablon szövegen kívül: Az egyszerűséget szeretem. Legyen nőies, igényes, de ne fél kiló vakolattal kezdje a napot :) A szemében az írisze nem olvad egybe a pupillájával. (mert így nagyon nehéz olvasni belőle). Meglepő módon a másodlagos nemi jellegek nem igazán befolyásolnak... (igen, létezem!! ) Ami pedig a belsőt illeti... Legyen egyénisége, de tudjon alkalmazkodni. Ha megszokta a jót, akkor ne éljen vissza vele. Több nem fér ide :(

Ideális első randi:

Ez attól függ, hogy milyen személyiség a kiszemelt :)Valószínüleg az első randira egy több napos chat-elés után kerülne sor(bár én jobban szeretek a mély vízbe ugrani, és időt spórolni), így elég sok mindent metudunk egymásról addigra. Tehát valami izgalmas vagy romantikus helyet választanék(nem kajáldát).

Kedvenc zenék:

hip-hop, house, diszkó

Kedvenc filmek:

romantikus vígjáték, hidegháborús, sci-fi

Kedvenc könyvek:

Auchan-os újság

Kedvenc TV műsorok:

Az utolsó remény, Szökés, Visszatérők, Agymenők

Kedvenc sportok:

Konditerem, úszás

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: tüsi
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: van egy
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, és nem is szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?