Pííííí 32 éves társkereső profilképe
Pííííí 1. további képe
Pííííí 2. további képe
Pííííí 3. további képe
Pííííí 4. további képe
Pííííí 5. további képe
Pííííí 6. további képe

Pííííí 32 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: szűz
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Pííííí bemutatkozása, 32 éves társkereső férfi, Miskolc

Majd írok bemutatkozót, miután meggyőződtem róla, hogy van értelme :)

183 cm
32 éves
Miskolc

Ideális társ:

A szokásos sablon szövegen kívül: Az egyszerűséget szeretem. Legyen nőies, igényes, de ne fél kiló vakolattal kezdje a napot :) A szemében az írisze nem olvad egybe a pupillájával. (mert így nagyon nehéz olvasni belőle). Meglepő módon a másodlagos nemi jellegek nem igazán befolyásolnak... (igen, létezem!! ) Ami pedig a belsőt illeti... Legyen egyénisége, de tudjon alkalmazkodni. Ha megszokta a jót, akkor ne éljen vissza vele. Több nem fér ide :(

Ideális első randi:

Ez attól függ, hogy milyen személyiség a kiszemelt :)Valószínüleg az első randira egy több napos chat-elés után kerülne sor(bár én jobban szeretek a mély vízbe ugrani, és időt spórolni), így elég sok mindent metudunk egymásról addigra. Tehát valami izgalmas vagy romantikus helyet választanék(nem kajáldát).

Kedvenc zenék:

hip-hop, house, diszkó

Kedvenc filmek:

romantikus vígjáték, hidegháborús, sci-fi

Kedvenc könyvek:

Auchan-os újság

Kedvenc TV műsorok:

Az utolsó remény, Szökés, Visszatérők, Agymenők

Kedvenc sportok:

Konditerem, úszás

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: tüsi
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: van egy
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, és nem is szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
Nem lehet eleget foglalkozni azzal a témával, hogy hogyan olvass bizonyos jelekben, hiszen nem csupán a szavak jelentik az egyetlen kommunikációs formát. Persze legkönnyebben a szavakból tudnád kivenni, ha tetszel egy férfinak, ám erre sajnos a legkevesebb esetben van lehetőség.
A társkeresés nem egyszerű műfaj. Soha nem is volt az, ám a harmadik évezred hajnalán, ahogy az ismerkedés fő színterévé a virtuális platformok váltak, egyre nehezebb dekódolni a jeleket, hogy fontos vagy neki.
Évekkel ezelőtt még talán sokan fogadkoztak, hogy ők bizony online ismerkedős oldalon soha nem keresnének maguknak párt. Csakhogy a világ változik. Az utóbbi két-három évben pedig csak kapkodtuk a fejünket (részint a pandémiának “köszönhetően”), és életünk megannyi területe ment át gyökeres változáson.
Az ember életében akadnak olyan szakaszok, amikor mindenre vágyik, csak komoly kapcsolatra nem. Történhet mindez azért, mert épp nemrég léptél ki egy hosszabb lélegzetvételű kapcsolatból, vagy mert az életedben most teljesen más kap fókuszt.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?