r_evelin 25 éves társkereső profilképe
r_evelin 1. további képe
r_evelin 2. további képe
r_evelin 3. további képe
r_evelin 4. további képe
r_evelin 5. további képe
r_evelin 6. további képe

r_evelin 25 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: szabad
Kikkel ismerkedne: férfiakkal
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: bika
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

r_evelin bemutatkozása, 25 éves társkereső nő, Miskolc

Egy-két kapcsolaton már túl vagyok, tele tapasztalatokkal. Keresem azt, akivel a kevéske szabadidőmet tartalmasan vagy tartalmatlanul :D eltölthetem :) Bújós, házias, igényes csaj vagyok, szeretek beszélgetni, jönni-menni. Egyelőre ennyi, kedves fiatalemberek közeledését szívesen fogadom.

162 cm
25 éves
Miskolc

Ideális társ:

Leendő páromra vonatkzó elképzelésekből akad, de ezek nem mind kötelező dolgok, de mondjuk hát tetszene ha kedves lenne, szorgalmas, érzelmekben gazdag (IQ mellett EQ), igényes, férfias vagy nevezzük csak pasisnak :)

Ideális első randi:

Ahol irulok-pirulok közben. Na nem attól, mert annyi disznóságot súg a fülembe... :)) Hanem mert tetszik a személyisége, le tud kötni a vele való beszélgetés, és az első randi után szeretném újra látni, valahogy ez így ideális kép, persze majd meglátjuk, az élet mit mixel még bele.

Kedvenc zenék:

Rihanna, Chainsmokers, Shawn Mendes, Jonas Blue

Kedvenc filmek:

Amerika kapitány, Suicide Squad, Batman vs Superman

Kedvenc TV műsorok:

A zöld íjász

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Társkeresőre regisztráláskor első lépés az adatlapunk létrehozása. Ha szeretnél mások számára is szimpatikus adatlapot készíteni magadról, de te is az a típus vagy, akit ilyenkor nyomban elhagy az ihlet, akkor itt a segítség! Vonzó társkereső profil készítés gyorstalpalónk következik, billentyűzetre fel!
Az online társkeresők világa jelentős segítség bármely egyedülálló számára a pártalálásban. Fedezzük fel most kifejezetten a férfiak perspektívájából az ismerkedés ezen formáját, lehetőségeit, és határait. Női és férfi olvasóink számára is sok hasznos információt tartalmazhatnak a következő sorok.
A szingliség az elmúlt évtizedekben kettős jelentéssel bíró kifejezéssé vált. Attól függően, hogy hogyan használjuk, és kinek a szájából hangzik el, lehet trendi vagy akár lesajnáló szófordulat is.
A 21. század keresztény társkeresőjét az internet, a különböző modern applikációk, és az elénk táruló végtelen szabadság sok esetben nem hozza könnyű helyzetbe. A vágy, ami legalább egy Zac Efron és Megan Fox szintű külsővel, és Ferenc Pápa jóságos lelkületével megáldott leendő társ irányába hajt minket, sok esetben eltereli a figyelmünket a körülöttünk lévő igazán jó emberekről.
Budapest bővelkedik a jó randihelyekben, társkeresőként kiválasztani közülük a legjobbat azonban nem mindig egyszerű feladat. Különösképp igaz ez az első találka esetében, de arról se feledkezzünk meg, hogy a randizás nem csak a friss párok kiváltsága. Egy biztos, a fő kérdés végül mindig ugyanaz lesz: "Hova menjünk?". Ha még nem tudjátok a választ, akkor most segítünk néhány ötlettel.
Egy jó párkapcsolat hosszútávú fenntartása még akkor sem feltétlenül egyszerű feladat, ha a férfi és nő között maximálisan adott a kölcsönös szeretet. Persze az első hetekben - hónapokban még könnyű, hiszen ideális esetben ez idő tájt dúl a szerelem, egészen másképp látjuk a dolgokat. Később azonban tudatosan, idő- és energiaráfordítással fogunk tudni működőképesen tartani egy kapcsolatot.
Mi a helyzet akkor, ha egy kapcsolat a végéhez ért, és úgy érezzük, nem vagyunk képesek továbblépni? Mikor jön el az a pont, amikor azt mondhatjuk, végre már túl vagyok rajta? Íme itt van 5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy ez az állapot még nem következett be, és a gyógyulási fázis még nagyban tart.
Az igazi férfi, és a nőcsábász. Két kifejezés, amelyek merőben különböznek egymástól, és teljesen más személyiségjegyeket hordoznak magukban. Cikkünk nem kifejezetten csak női olvasóinknak szól, hanem egyben a téma iránt érdeklődő férfiak szemét is igyekszik felnyitni, azzal kapcsolatban, hogy a hölgyeknek milyen pasi típusokkal, és milyen nehézségekkel kell szembenézniük párválasztás során.
Az első randi számos izgalmat tartogathat mindkettőtök számára, hiszen ilyenkor még alig ismeritek egymást. Ahhoz, hogy jól süljön el, ne csak azt tervezd meg, hogy hova menjetek, hanem gondolod át, hogy mit ne csinálj, milyen bakikat ne kövess el közben. Összegyűjtöttünk tíz példát, melyek a segítségedre lehetnek.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?