r_evelin 28 éves társkereső profilképe
r_evelin 1. további képe
r_evelin 2. további képe
r_evelin 3. további képe
r_evelin 4. további képe
r_evelin 5. további képe
r_evelin 6. további képe

r_evelin 28 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: bika
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

r_evelin bemutatkozása, 28 éves társkereső nő, Miskolc

Egy-két kapcsolaton már túl vagyok, tele tapasztalatokkal. Keresem azt, akivel a kevéske szabadidőmet tartalmasan vagy tartalmatlanul :D eltölthetem :) Bújós, házias, igényes csaj vagyok, szeretek beszélgetni, jönni-menni. Egyelőre ennyi, kedves fiatalemberek közeledését szívesen fogadom.

162 cm
28 éves
Miskolc

Ideális társ:

Leendő páromra vonatkzó elképzelésekből akad, de ezek nem mind kötelező dolgok, de mondjuk hát tetszene ha kedves lenne, szorgalmas, érzelmekben gazdag (IQ mellett EQ), igényes, férfias vagy nevezzük csak pasisnak :)

Ideális első randi:

Ahol irulok-pirulok közben. Na nem attól, mert annyi disznóságot súg a fülembe... :)) Hanem mert tetszik a személyisége, le tud kötni a vele való beszélgetés, és az első randi után szeretném újra látni, valahogy ez így ideális kép, persze majd meglátjuk, az élet mit mixel még bele.

Kedvenc zenék:

Rihanna, Chainsmokers, Shawn Mendes, Jonas Blue

Kedvenc filmek:

Amerika kapitány, Suicide Squad, Batman vs Superman

Kedvenc TV műsorok:

A zöld íjász

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?