Rosenberg 53 éves társkereső profilképe
Rosenberg 1. további képe
Rosenberg 2. további képe
Rosenberg 3. további képe
Rosenberg 4. további képe
Rosenberg 5. további képe
Rosenberg 6. további képe

Rosenberg 53 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: oroszlán
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Rosenberg bemutatkozása, 53 éves társkereső férfi, Miskolc

Nem bulira, szexre keresek partnert, hanem családra, gyermekre, hű férjre vágyó vékony, /nem telt hölgyet. 8. nyelvként japánul tanulok, külkerben dolgozok. Szívesen főzőcskézek wokban, grillezek, kürtős kalácsot sütök. Romantikus túrázós-vízisportos vagyok.

185 cm
53 éves
Miskolc

Ideális társ:

Vékony, vonzó, káros szenvedély mentes független elvált/szingli, akinek az összetartozás sokkal fontosabb a bulinál ,vagy a szexnél. Kölcsönösen azon fáradozunk, hogy a másiknak legyen minél jobb. Szeretnék kölcsönösen önzetlenül szeretni, hogy Neked legyen jobb.

Ideális első randi:

amin kis hercegnőnek érezheted Magad, ha Te is oly romantikus vagy ,mint én

Kedvenc zenék:

Dire Straits, Van Halen, Blackmore's night

Kedvenc filmek:

Égigérő fű; Repülj velem; Mélység titka; Casper

Kedvenc könyvek:

Lassú hajókon Pireusztól Kantonig

Kedvenc TV műsorok:

Magyarország madártávlatból; Újévi Bécsi koncert; Urbi et Orbi

Kedvenc sportok:

Vízisportok sok ága (Korizástól a kenutúráig, vitorlázás), hegymászás

További tulajdonságok:

  • Szemszín: kék
  • Hajhossz: rövid
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
  • Végzettség: felsőfokú
  • Gyermekek: nincs, de lehet
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: nem
  • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
Nem lehet eleget foglalkozni azzal a témával, hogy hogyan olvass bizonyos jelekben, hiszen nem csupán a szavak jelentik az egyetlen kommunikációs formát. Persze legkönnyebben a szavakból tudnád kivenni, ha tetszel egy férfinak, ám erre sajnos a legkevesebb esetben van lehetőség.
A társkeresés nem egyszerű műfaj. Soha nem is volt az, ám a harmadik évezred hajnalán, ahogy az ismerkedés fő színterévé a virtuális platformok váltak, egyre nehezebb dekódolni a jeleket, hogy fontos vagy neki.
Évekkel ezelőtt még talán sokan fogadkoztak, hogy ők bizony online ismerkedős oldalon soha nem keresnének maguknak párt. Csakhogy a világ változik. Az utóbbi két-három évben pedig csak kapkodtuk a fejünket (részint a pandémiának “köszönhetően”), és életünk megannyi területe ment át gyökeres változáson.
Az ember életében akadnak olyan szakaszok, amikor mindenre vágyik, csak komoly kapcsolatra nem. Történhet mindez azért, mert épp nemrég léptél ki egy hosszabb lélegzetvételű kapcsolatból, vagy mert az életedben most teljesen más kap fókuszt.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?