Code2272 21 éves társkereső profilképe
Code2272 1. további képe
Code2272 2. további képe
Code2272 3. további képe
Code2272 4. további képe
Code2272 5. további képe
Code2272 6. további képe

Code2272 21 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: bak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Code2272 bemutatkozása, 21 éves társkereső férfi, Nádudvar

Magamat udvarias embernek tartom, az alacsony értelmi képességű egyének sajnos hamar ki tudnak hozni a sodromból... Debrecenben vagyok kollégista, sajnos itt töltöm időm jelentős részét. Liberalisták kíméljenek!

187 cm
21 éves
Nádudvar

Ideális társ:

Kb annyi a lényeg hogy ne legyen teljesen sötét vagy érzelmileg nulla. Azt se szeretem ha valakinek vásárlási mániája van, aki pedig netán Justin Bieber fan azt pedig nagyon megvetem.

Ideális első randi:

Amennyiben partneremnek kedve tartja sétálni (valamikor este), aztán beülni egy kis étterembe vagy kávézóba (természetesen én fizetek), ez idő alatt kicsit ismerkedni. Ha még nem ment el egyikünk kedve se a másiktól akkor egy filmre elvinni (horrorra nem mert ott elalszok), ez után elkísérném legalább egy darabon hazáig (persze csak ha neki is megfelel)

Kedvenc zenék:

Slipknot, Five finger Death Punch, In Flames, stb

Kedvenc filmek:

Pacific Ring, Erőszakik, Argo, Argo 2, Macskajaj

Kedvenc könyvek:

Sven Hassel mind a 14 regénye, a Metro 2033 univerzum könyvei, a Stalker

Kedvenc TV műsorok:

Így jártam anyátokkal, The Simpsons

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: jelenleg középiskolás
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?