IBOLYA HEGEDÜS 67 éves társkereső profilképe
IBOLYA HEGEDÜS 1. további képe
IBOLYA HEGEDÜS 2. további képe
IBOLYA HEGEDÜS 3. további képe
IBOLYA HEGEDÜS 4. további képe
IBOLYA HEGEDÜS 5. további képe

IBOLYA HEGEDÜS 67 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: kos
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

IBOLYA HEGEDÜS bemutatkozása, 67 éves társkereső nő, Nagykanizsa

Keserü a kenyér, ha nincs kivel egyél,,özvegyen élek, még aktívan dolgozok három műszakban.. Keresem életem hiányzó részét, lehet, hogy Téged???? Ha Te is özvegy vagy és Társat keresel , akár egymásra is találhatunk...

160 cm
67 éves
Nagykanizsa

Ideális társ:

Számomra az ideális férfi max 170cm magas, ( hozzám méretezve ) szerethető legyen, aki mellett a Nő bíztonságban érezheti magát, ( itt ne az anyagiakra gondolj ) akinek az élet hátralévő része a fontos minőségileg, mert már a nyugalom, a bíztonság és a minőség a lényeges... A többi már a múlt, amit még tartogat az élet, azt tegyük közösen széppé..

Ideális első randi:

A másik ember valamilyen szintű megismeréséhez szükséges nagy beszélgetés történhet bárhol, egy kiadós séta, vagy egy cukrászda látogatás alkalmával,,, vagy valami hasonló..

Kedvenc zenék:

Minden, ami mozgásba hozza a táncolni szerető lábakat..

Kedvenc filmek:

természet-film, de már azt sem..

Kedvenc könyvek:

Szépirodalom, kaland regények,, de már csak ritkán olvasok..

Kedvenc TV műsorok:

Nem nézek TV-t . illetve két és fél év után most kapcsoltam be.. 2017,01,20

További tulajdonságok:

  • Szemszín: zöld
  • Hajszín: sötét barna
  • Hajhossz: középhosszú
  • Szemüveg: mindig
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
  • Gyermekek: van, külön él
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: nem
  • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
Megértjük, hogy a diplomások társkeresőjét keresed, hiszen minden baráti és munkahelyi beszélgetésen elhangzik, hogy az iskolai végzettség, a diploma a társválasztáskor egyáltalán nem fontos, mert nem a papír teszi az embert, ugyanakkor a gyakorlat kicsit mást mutat. Gondolj csak vissza, hány össze nem illő párt figyelhettél már meg testközelből életed során!
Nyakig benne vagyunk a nyárban, és néhányan a párkeresésben is! Ha a nyárnak nem is tudunk véget vetni, a bolyongásnak igen!
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?