szintia 22 éves társkereső profilképe
szintia 1. további képe
szintia 2. további képe
szintia 3. további képe
szintia 4. további képe
szintia 5. további képe
szintia 6. további képe

szintia 22 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: bika
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

szintia bemutatkozása, 22 éves társkereső nő, Nyíregyháza

A leírásban mindent megtalálsz szerintem. Ha valamire mégis kíváncsi vagy, amit még nem tudsz, akkor nyugodtan írj... és amint leírtam azt is, hogy legyen őszinte, romantikus, stb .. mert már elég sokan kihasználtak, és nagyon nem bírom mikor ez történik. A romantikus embereket jobban kedvelem :)

161 cm
22 éves
Nyíregyháza

Ideális társ:

Én csupán egy olyan fiút keresek, akivel elfogad úgy ahogy vagyok, akiben lehet bízni, őszinte,kedves, legyen udvarias, és romantikus, de lehet művészi lélek is. Ha egy fiú vicces, akkor már nincs gond. Mindegy, hogy milyen szemű,hajú, sportos, de lehet kicsit vékony is, szeresse az állatokat, teljes szívéből szeressen, védelmezzen, aki addig harcolna értem, míg el nem nyeri az én szívemet is

Ideális első randi:

beszélgetés, ismerkedés, a parkban, sétálni, elmenni valahova, kajálni... mindegy, csak jól érezzem magam vele!

Kedvenc zenék:

Mindegy, csak jó legyen Nagyjából pop, rock,metal, dance, stb..

Kedvenc filmek:

mindenféle romantikus film, kicsit horror, és több vígjáték

Kedvenc könyvek:

Gyönyörű sorscsapás, Twilight

Kedvenc sportok:

szeretem az otthoni magánedzést,szeretek néha focizni ,és gimnasztikázni is

További tulajdonságok:

  • Szemszín: barna
  • Hajszín: sötét barna
  • Hajhossz: középhosszú
  • Szemüveg: nem
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
  • Végzettség: jelenleg középiskolás
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: nem
  • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
Megértjük, hogy a diplomások társkeresőjét keresed, hiszen minden baráti és munkahelyi beszélgetésen elhangzik, hogy az iskolai végzettség, a diploma a társválasztáskor egyáltalán nem fontos, mert nem a papír teszi az embert, ugyanakkor a gyakorlat kicsit mást mutat. Gondolj csak vissza, hány össze nem illő párt figyelhettél már meg testközelből életed során!
Nyakig benne vagyunk a nyárban, és néhányan a párkeresésben is! Ha a nyárnak nem is tudunk véget vetni, a bolyongásnak igen!
“Hol ismerkedjek 40 felett?” - kérdezed. Mi a CUPYDO Társkeresőnél tudjuk, hogy nem áll meg az élet negyven felett sem, és hogy klasszikust idézzünk: nem csak a húszéveseké a világ. Pedig néha úgy tűnik, igaz?
Keresed a párod, de idáig nem igazán jártál sikerrel? Sem személyesen, sem az interneten nem leltél még arra, akit neked szánt az ég? Nem biztos, hogy benned van a hiba, sőt az sem valószínű, hogy a társkeresési fórumoknál van probléma, egész egyszerűen lehet, hogy nálad is a tudományos társkeresés működne igazán. Ismerjük meg, hogy mennyire hatékony és van-e értelme kipróbálni ezt a módszert!
Bár egy elég könnyen eldönthető kérdésnek tűnik, mégsem mondhatnánk, hogy egységes vélemény van a témában. Milyen az igazi férfi? Mindenkinek más, így meglehetősen nehéz megfogalmazni, de mi megpróbáljuk.
Ahogy egy nő tekintete elárulja az érzéseit, nincs ez másként az erősebbik nem esetében sem. De vajon mikor lehetsz biztos abban, hogy sikerült meghódítani a kiszemelt pasit? Lássuk a legnépszerűbb jeleket, azaz, hogy miről is árulkodik egy szerelmes férfi tekintete!
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?