Zsulci 39 éves társkereső profilképe
Zsulci 1. további képe
Zsulci 2. további képe
Zsulci 3. további képe
Zsulci 4. további képe
Zsulci 5. további képe

Zsulci 39 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: skorpió
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Zsulci bemutatkozása, 39 éves társkereső férfi, Orosháza

Nem vagyok szöke herceg fehér lovon, öszinte vagyok de nem hibátlan! Manapság a lovagiasság halott! Se a nök se a férfiak részéröl szóval a találkára megbeszélünk helyet hogy mivel jössz :D Régen a szöke herceg ment a hölgyért de a lovagiasság halott, én oda lépek hozzád te döntesz hogy merre!

193 cm
39 éves
Orosháza

Ideális társ:

Kedves okos állat kedvelö vicces, Örökös szabályom 18 alattival sosem kezdek!!! mégha akarna sem! Vékony, mellméret nem szempont, de ha nagyon nagy az nem tetszik! Ha szereti a bakancsot az már izgató de nem szempont :D Molett és teltebb lányok nem az eseteim 40+ szintén ne várjanak választ! keressenek tovább valakit Meleg embertársaim nem egykapura játszunk szóval, ök se próbálkozzanak

Ideális első randi:

Megismerkedünk kicsit és megpróbálok egy ojan randit kihozni ami nekem is jó de föleg a te kedvenceidet összehozni Ha lazább randit szeretnél, fürdöruha legyen nállad mert uszodába megyünk :) lubickolás szauna dzsakuzi... egy kis izzadás testi kontakt nélkül! vagy ahogy alakul :D

Kedvenc zenék:

Minden ami Rock Metál Punk...

Kedvenc filmek:

Horror Scifi Triller Anime Animációs Rajzfilmek :D

Kedvenc könyvek:

Nem támogatom az erdöirtást az O2 jobban kell

Kedvenc TV műsorok:

Agymenö, Family Gay, Modern család...

Kedvenc sportok:

Kutya sétáltatás :D

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
 • Végzettség: alapfokú
 • Gyermekek: nincs tervben
 • Dohányzás: alkalmanként
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van
 • Vallás: ateista

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Aki már túl van pár randin, néhány párkapcsolaton, egy-két fiaskón, az bizony tudja, hogy a szerelmes férfit mindig és minden körülmények között meg kell becsülni. Mielőtt belevágnánk a témába, fontos kiemelni, hogy a férfiak évszázadok óta arra vannak szocializálva, hogy legyenek kemények, ne mutassák ki az érzelmeiket, mert az a gyengeség jele.
Manapság, amikor az online világban történik a beszélgetések java része, meglehetősen sok minden marad ki a párbeszédekből, köztük például a hangsúly vagy akár a hangnem is, így nem csoda, ha sokszor nehezünkre esik megítélni azt, hogy mikor és hogy is van az, ha a nő szerelmes.
A társkeresés minden fázisának megvannak a maga ódiumai, így nem lesz egyszerű rávenni magad arra sem, hogy regisztrálj az online társkeresőnkre, majd további fejtörést okoz, hogyan kezdeményezz és hogyan fogadd mások kezdeményezését. Majd amikor már látod a fényt az alagút végén, hiszen találkozni készülsz egy számodra szimpatikus emberrel, akkor rájössz, a fény az egy másik vonat volt, és neked rohadtul semmi sem ugrik be, amikor randiötleteken töröd a fejed.
Bár a nemek között rengeteg különbség adódik, és számtalan könyv született ennek a kivesézésére, a legszembetűnőbb talán mégis az érzelmek kifejezése. A nők sokkal nyilvánvalóbbá teszik az érzelmeiket, míg az ellenkező nemnél sokszor azt is nehéz eldönteni, hogy mikor szerelmes egy férfi.
Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?