Zsulci 38 éves társkereső profilképe
Zsulci 1. további képe
Zsulci 2. további képe
Zsulci 3. további képe
Zsulci 4. további képe
Zsulci 5. további képe

Zsulci 38 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: skorpió
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Zsulci bemutatkozása, 38 éves társkereső férfi, Orosháza

Nem vagyok szöke herceg fehér lovon, öszinte vagyok de nem hibátlan! Manapság a lovagiasság halott! Se a nök se a férfiak részéröl szóval a találkára megbeszélünk helyet hogy mivel jössz :D Régen a szöke herceg ment a hölgyért de a lovagiasság halott, én oda lépek hozzád te döntesz hogy merre!

193 cm
38 éves
Orosháza

Ideális társ:

Kedves okos állat kedvelö vicces, Örökös szabályom 18 alattival sosem kezdek!!! mégha akarna sem! Vékony, mellméret nem szempont, de ha nagyon nagy az nem tetszik! Ha szereti a bakancsot az már izgató de nem szempont :D Molett és teltebb lányok nem az eseteim 40+ szintén ne várjanak választ! keressenek tovább valakit Meleg embertársaim nem egykapura játszunk szóval, ök se próbálkozzanak

Ideális első randi:

Megismerkedünk kicsit és megpróbálok egy ojan randit kihozni ami nekem is jó de föleg a te kedvenceidet összehozni Ha lazább randit szeretnél, fürdöruha legyen nállad mert uszodába megyünk :) lubickolás szauna dzsakuzi... egy kis izzadás testi kontakt nélkül! vagy ahogy alakul :D

Kedvenc zenék:

Minden ami Rock Metál Punk...

Kedvenc filmek:

Horror Scifi Triller Anime Animációs Rajzfilmek :D

Kedvenc könyvek:

Nem támogatom az erdöirtást az O2 jobban kell

Kedvenc TV műsorok:

Agymenö, Family Gay, Modern család...

Kedvenc sportok:

Kutya sétáltatás :D

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: középhosszú
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
 • Végzettség: alapfokú
 • Gyermekek: nincs tervben
 • Dohányzás: alkalmanként
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: van
 • Vallás: ateista

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?