polsan 74 éves társkereső profilképe
polsan 1. további képe
polsan 2. további képe
polsan 3. további képe
polsan 4. további képe
polsan 5. további képe

polsan 74 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: elvált
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: nyilas
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

polsan bemutatkozása, 74 éves társkereső férfi, Páty

Okleveles villamos mérnök - tanár egyedülálló férfi, aki egyedül él szép kertes napelemes és hőszivattyú fűtésű házában és várja párját a gyerek nemzéshez. Okleveles villamos mérnök - tanár - opera énekes vagyok 2 gyermek apja, akik nem élnek velem. Nomen est Omen”: az én nevem Sándor, azaz Alexande

183 cm
74 éves
Páty

Ideális társ:

Max 45 éves, még legyen peteérése a szüléshez, nagyon szeressen gyerekezni és engem, s szeretkezni, a kertészkedést, természetjárást, sütni-főzni, takarítani, és nyugodt körülményeket teremteni tudós férjének aki a CERN-ben megtalált 4 féle Higgs bozon elméletén gondolkodik a Nóbel díjért. Dohányzás, pia, piercing, tetko kizárt. Légy könnyed légies mint a lehelet, hogy o mily gyönyör lehessen szívembe zárnom, hogy ne essen folt e gyöngéd szárnyon

Ideális első randi:

Számomra abizalom megadása szükséges, így szerintem legyen Nálad, láthassam hol hajtod le a fejed, utána szembe leülni szobádban úgy hogy 30 cm-re legyen az orrunk egymástól és legalább 2 órán át minden fontos kérdést tisztázzunk szembenézve, utána ugyan ez nálam, hogy eldönthessük hol fogunk lakni, és gyereket nevelni, és utána egymásnak eshessünk a gyermek nemzés érdekében.

Kedvenc zenék:

Mascagny: Intermezzo. Verdi: Traviata nyitány, Jannifer Rush: Power of Love

Kedvenc filmek:

Hosszú forró nyár, Trapéz Gina Lolo Brigidával, Casablanca, Elfújta a szél.

Kedvenc könyvek:

Howking: Az idő rövid története, Einstein: Relativitás elmélet.

Kedvenc TV műsorok:

Dallas, Vészhelyzet, Oltári csajok

Kedvenc sportok:

Futás, távolugrás, magasugrás, biciglizés, sakkozás, pingpongozás, teniszez

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?