makacsmalac64 59 éves társkereső profilképe
makacsmalac64 1. további képe
makacsmalac64 2. további képe
makacsmalac64 3. további képe
makacsmalac64 4. további képe
makacsmalac64 5. további képe

makacsmalac64 59 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: vékony
Horoszkóp: ikrek
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

makacsmalac64 bemutatkozása, 59 éves társkereső férfi, Pécs

Szeretnék ismerkedni akár nálam fiatalabb hölgyekkel is, mert kölcsönös szimpátia után szex és tartós kapcsolat is kialakulhat köztünk. Életvidám, bulizós, természetszerető ember vagyok. Mindenem a tengerpart, és a hegyek.

-
59 éves
Pécs

Ideális társ:

Szenvedélyes, vidám, optimista és nem akar mindent a maga szája íze szerint átformálni rajtam. Intenzív szexuális életre vágyik, és azt ő is nyújtani tudja. Nem féltékeny, és ő sem ad okot erre. Szereti élvezni az életet, a nyarat, a finom étkeket, és persze csinos, a nőies ruhákat szereti, pl: harisnya, szoknya, magassarkú cipő, vagy csizma.

Ideális első randi:

Beszélgetnék az elvárásairól, meggyőződnék, hogy külsőre összeillünk-e, ismerkednénk pár órát egy meghitt étteremben, majd a végén hazakísérném. A többi rajta múlik.

Kedvenc zenék:

Mindenféle diszkóban táncolható zene kedvencem.

Kedvenc filmek:

Armageddon, Holnapután, Szállító 1-3., Starwars

Kedvenc könyvek:

Az orvosi krimik minden változata tetszik.

Kedvenc TV műsorok:

Tv műsorokat nem nagyon nézek, régebben az NCIS volt a kedvencem.

Kedvenc sportok:

úszás, kerékpározás,gyaloglás

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: ősz
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: felsőfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: nincs, és nem is szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
Nem lehet eleget foglalkozni azzal a témával, hogy hogyan olvass bizonyos jelekben, hiszen nem csupán a szavak jelentik az egyetlen kommunikációs formát. Persze legkönnyebben a szavakból tudnád kivenni, ha tetszel egy férfinak, ám erre sajnos a legkevesebb esetben van lehetőség.
A társkeresés nem egyszerű műfaj. Soha nem is volt az, ám a harmadik évezred hajnalán, ahogy az ismerkedés fő színterévé a virtuális platformok váltak, egyre nehezebb dekódolni a jeleket, hogy fontos vagy neki.
Évekkel ezelőtt még talán sokan fogadkoztak, hogy ők bizony online ismerkedős oldalon soha nem keresnének maguknak párt. Csakhogy a világ változik. Az utóbbi két-három évben pedig csak kapkodtuk a fejünket (részint a pandémiának “köszönhetően”), és életünk megannyi területe ment át gyökeres változáson.
Az ember életében akadnak olyan szakaszok, amikor mindenre vágyik, csak komoly kapcsolatra nem. Történhet mindez azért, mert épp nemrég léptél ki egy hosszabb lélegzetvételű kapcsolatból, vagy mert az életedben most teljesen más kap fókuszt.
A férfiak valóban annak a megtestesítői, hogy nem a szavak emberei, hiszen alapvetően is vagy feleannyi szót mondanak ki a szájukon, mint a nők, nemhogy még az érzelmeikről kelljen értekezniük. Éppen ezért egyetlen hölgynek sincs könnyű dolga, ha azt szeretné kideríteni, hogy érez iránta a randipartnere.
Aki már túl van pár randin, néhány párkapcsolaton, egy-két fiaskón, az bizony tudja, hogy a szerelmes férfit mindig és minden körülmények között meg kell becsülni. Mielőtt belevágnánk a témába, fontos kiemelni, hogy a férfiak évszázadok óta arra vannak szocializálva, hogy legyenek kemények, ne mutassák ki az érzelmeiket, mert az a gyengeség jele.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?