Pércsi Klára 69 éves társkereső profilképe
Pércsi Klára 1. további képe
Pércsi Klára 2. további képe
Pércsi Klára 3. további képe
Pércsi Klára 4. további képe
Pércsi Klára 5. további képe
Pércsi Klára 6. további képe

Pércsi Klára 69 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: oroszlán
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Pércsi Klára bemutatkozása, 69 éves társkereső nő, Pécs

Vidám, humoros természetű vagyok! Szeretek táncolni, sétálni is. Vizváron a Dráva mentén élek. Nyugdíjas vagyok már! A házi orvos mellett, mint körzeti szaknővér dolgoztam 32 évet. Társat, barátot keresek

168 cm
69 éves
Pécs

Ideális társ:

Előzékeny, udvarias, nem kényes, szeretni tud, nem válogat, ad magára és a környezetére! Válaszol, ha írok neki, annyira megtisztel, hogy oda figyel rám!

Ideális első randi:

Először is elbeszélgetni vele és majd meglárjuk! Az első benyomás meghatározó! Teljesen mást mutat az írás és az élő találkozás! Azért szeretem a messengert felajállani, meg a gmail hangaustot, mert ott videócheten majdnem élethű a kapcsolat kezdése! Az sem az igazi, élőben teljesen más! Magamról, körzeti szaknővér voltam Vizváron 32 évet! A lányom Pécsett lakik én is oda kötődök!

Kedvenc zenék:

Rochk, tánzene, mulatós

Kedvenc filmek:

Romantikus filmek

Kedvenc könyvek:

Tudományos

Kedvenc TV műsorok:

Fábri shoo

Kedvenc sportok:

Futball

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: sötét szőke
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, és nem is szeretnék
 • Vallás: római katolikus

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
Megértjük, hogy a diplomások társkeresőjét keresed, hiszen minden baráti és munkahelyi beszélgetésen elhangzik, hogy az iskolai végzettség, a diploma a társválasztáskor egyáltalán nem fontos, mert nem a papír teszi az embert, ugyanakkor a gyakorlat kicsit mást mutat. Gondolj csak vissza, hány össze nem illő párt figyelhettél már meg testközelből életed során!
Nyakig benne vagyunk a nyárban, és néhányan a párkeresésben is! Ha a nyárnak nem is tudunk véget vetni, a bolyongásnak igen!
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?