Sándor33 39 éves társkereső profilképe
Sándor33 1. további képe
Sándor33 2. további képe
Sándor33 3. további képe
Sándor33 4. további képe
Sándor33 5. további képe

Sándor33 39 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: egy kis felesleg
Horoszkóp: mérleg
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Sándor33 bemutatkozása, 39 éves társkereső férfi, Pécs

Nem akarok sablonos lenni azzal hogy milyen kedves és aranyos vagyok. Röviden: szeretek élni szeretek minden ami kimozdít otthonról az aszfaltra. Lehet hogy nyálas de igenis szeretem a romantikát.Szeretek egy csendes parkban összebújva akár szavak nélkül ülni azzal akit szeretek. Ismerj meg.

170 cm
39 éves
Pécs

Ideális társ:

Imádom a vörös hajú nőket, persze ez nem kizáró ok :D Legyen 30% angyal =0% ördög.Akárhányszor a szemébe nézek érezzem hogy Ő az akiért meghódítanám akár a világot is.Értse a tréfát és az sem árt ha rendelkezik némi szókinccsel.

Ideális első randi:

Egy Pécs-Orfű élesben és utána fent az abaligeti dombról néznénk a motorháztetőn ülve a tavat a napsütésben :D "Egy csendes kávézó is megteszi ahol lehet beszélgetni"

Kedvenc zenék:

Masterboy-Feel The Heat Of The Night Nem egy mai darab de azokat is szerem

Kedvenc filmek:

Szinte mindenre vevő vagyok 1 megnézést megér kivéve A Dán Lány :D

Kedvenc könyvek:

Nem igen jut idő rá de a fantasy könyveket szeretem.

Kedvenc TV műsorok:

Nem nézek tv-t

Kedvenc sportok:

Kondi, futás... de csak úgy finoman még kezdő vagyok :D

További tulajdonságok:

  • Szemszín: barna
  • Hajszín: sötét barna
  • Hajhossz: tüsi
  • Szemüveg: nem
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
  • Gyermekek: nincs, de lehet
  • Dohányzás: rendszeresen
  • Alkohol: társaságban, buliban
  • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
Megértjük, hogy a diplomások társkeresőjét keresed, hiszen minden baráti és munkahelyi beszélgetésen elhangzik, hogy az iskolai végzettség, a diploma a társválasztáskor egyáltalán nem fontos, mert nem a papír teszi az embert, ugyanakkor a gyakorlat kicsit mást mutat. Gondolj csak vissza, hány össze nem illő párt figyelhettél már meg testközelből életed során!
Nyakig benne vagyunk a nyárban, és néhányan a párkeresésben is! Ha a nyárnak nem is tudunk véget vetni, a bolyongásnak igen!
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?