SweetAdri 37 éves társkereső profilképe
SweetAdri 1. további képe
SweetAdri 2. további képe
SweetAdri 3. további képe
SweetAdri 4. további képe
SweetAdri 5. további képe

SweetAdri 37 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: izmos
Horoszkóp: mérleg
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

SweetAdri bemutatkozása, 37 éves társkereső férfi, Pécs

Szia Kedvesem. Szeretem a butiful, beautyful Csajokat. Shaves Romales san Afrikaans dialect? Szeretnénk kirándulni, megbecsülésben és tisztelettel lenni egymásnak. Szereted a dolgainkat MegSzerezni, és örülsz, amikor Én a jó holmikért megdícsérlek és megjutalmazlak amit Nekünk Szereztél...

173 cm
37 éves
Pécs

Ideális társ:

Szia Kedvesem. Shaves Romales san Afrikaans dialect? Szereted a dolgainkat MegSzerezni, és örülsz, amikor Én a jó holmikért megdícsérlek és megjutalmazlak amit Nekünk Szereztél. Legyünk Nyílt kapcsolatban, kérlek Téged. Legalább Creol és vagy Giant { 8. 5 ~ 12 Feet : 1 Ft : 30. 48 cm } csaj Vagy. Chumidavtu thaj Lashi dyes : Adrián

Ideális első randi:

Ideális? Helyzet adja. Kávézó, cukrászda, Parkban, bel és külterületi természeti képzödményeknél, bálokon és fesztiválokon, kézmüves vásárokon, termelöi piacon, gyaloglás és kempingezés és sportok közben, közösségi területeken és objektumokban, egyikünk lakásában, sorolhatom reggelig. x)) A 0.nak is tekinthetö az, amikor analog is talizunk, s megbeszéljük, hogy passzolunk vagy sem s jól megismerjük egymást, s ha +, elkötelezzük egymást mindenben.

Kedvenc zenék:

JöhetAlakodalmas,cigány s afro s más népzene. Lényegében szeretem a popotis

Kedvenc filmek:

Gyermek hiradotol - a tudományostol - akcion és krimin - a Farm aholig.

Kedvenc könyvek:

Rostással ismerkedem.Lényegében szakmai vagy gyermeknevelésire korlátozódik

Kedvenc TV műsorok:

Tudományos igy Hogyan készült, .. . Néprajzi, népviseleti, ami+s családközp

Kedvenc sportok:

Sok van. : Tenisz,bicaj,hoverboard,ép.falmászás, GeoC,Kemping,Gyaloglás.. .

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: kopasz
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, és nem is szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Véleményünk szerint már a kérdésben egy alapvető hiba van, hiszen nem a nőknek kell a hódító szerepbe bújni. A vadászat, a hódítás a férfiak feladata, a nőknek jár az elfogadás vagy épp a visszautasítás lehetősége. Ez a génjeinkbe van kódolva, így nem biztos, hogy jó megoldás, ha eltérünk tőle. De vajon akkor mi a jó megoldás, azaz hogyan hódítsunk meg egy férfit?
Akár személyes találkozásról van szó, akár internetes társkeresésről, nagyon fontos, hogy jó beszélgetési témákkal állj elő, mert azzal már legalább 50%-ban a zsebedben van az ismerkedés. De lássuk, hogy milyen témák azok, amikkel érdemes indítani a cseten és személyesen!
Az internetes ismerkedés egyik kényes pontja, amikor végre eljön annak az ideje, hogy személyesen is ellenőrizzük a kapcsolatunkban lévő szikra valódiságát. Ehhez pedig nem árt találni egy megfelelő randihelyszínt, ami nem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre tűnik.
A vidéken élők gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy látszólag szinte mindenki, aki a párját keresi, Budapesten él, így az online társkeresés egy vidéki ember számára elsőre lehetetlen feladatnak tűnik. Ebben nyújt segítséget a vidéki társkereső, ahol a vidék egyes területein élők egymásra találhatnak.
Életünk egyik legnagyobb és legmeghatározóbb kalandja a párválasztás. Ki ne vágyna filmbe illő love storyra, örök szerelemre és fülledt romantikára? Hogy akkor mégis miért olyan piszok nehéz egy boldog párkapcsolat kialakítása, és az igazán nekünk való partner megtalálása? Nézzünk meg pár olyan szempontot, amivel közelebb kerülhetünk az igazsághoz és az igazihoz. És talán magunkhoz is.
A diplomás réteg párkeresését vesszük górcső alá, és az elit társkeresők világának lehetőségeit. Mit jelent számukra igényes közegben párra lelni, és valóban van értelme szelektálni? Mert bár számtalan boldog pár él közöttük, akik a virtuális világban leltek egymásra, sokan mégis idegenkednek ettől az ismerkedési formától.
Az egyedülálló szülők sokszor érzik, hogy nekik a társkeresés gyerekkel túl nagy feladat. Többen egy válás vagy rosszul sikerült kapcsolat után sokáig nem is szeretnének új párt találni. Leginkább azért, mert úgy érzik, számukra és gyermekük számára is nem várt helyzeteket hozó szituáció lenne egy ismerkedés. Pedig társas lényként megérdemeljük, hogy egy ideális pár legyen mellettünk.
Nem elég eldönteni, hogy szeretnéd az online társkeresést megpróbálni, az eredményért pár dolgot tenned is kell. A társkereső bemutatkozószöveg lesz az első feladat, amellyel szembe fogsz találkozni az úton, és aminek a kitöltését még véletlenül sem szabad félvállról venned! Ez lesz ugyanis a te virtuális ismerkedésed első benyomása. Most megmutatjuk, hogy írj nagyszerű szöveget, és hogy kerüld el a hibákat!
Mindjárt itt a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe. A február 14-e még ma is sokakat megoszt itthon. Lehet érvelni mellette, vagy ellene, azzal viszont biztosan nem követsz el hibát, ha megleped valami aprósággal kedvesedet ezen a napon. Ha már vészesen fogy az idő, és tanácstalan vagy, süss el egy ötletet az alábbiak közül.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?