SweetAdri 39 éves társkereső profilképe
SweetAdri 1. további képe
SweetAdri 2. további képe
SweetAdri 3. további képe
SweetAdri 4. további képe
SweetAdri 5. további képe

SweetAdri 39 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: izmos
Horoszkóp: mérleg
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

SweetAdri bemutatkozása, 39 éves társkereső férfi, Pécs

Szia Kedvesem. Szeretem a butiful, beautyful Csajokat. Shaves Romales san Afrikaans dialect? Szeretnénk kirándulni, megbecsülésben és tisztelettel lenni egymásnak. Szereted a dolgainkat MegSzerezni, és örülsz, amikor Én a jó holmikért megdícsérlek és megjutalmazlak amit Nekünk Szereztél...

173 cm
39 éves
Pécs

Ideális társ:

Szia Kedvesem. Shaves Romales san Afrikaans dialect? Szereted a dolgainkat MegSzerezni, és örülsz, amikor Én a jó holmikért megdícsérlek és megjutalmazlak amit Nekünk Szereztél. Legyünk Nyílt kapcsolatban, kérlek Téged. Legalább Creol és vagy Giant { 8. 5 ~ 12 Feet : 1 Ft : 30. 48 cm } csaj Vagy. Chumidavtu thaj Lashi dyes : Adrián

Ideális első randi:

Ideális? Helyzet adja. Kávézó, cukrászda, Parkban, bel és külterületi természeti képzödményeknél, bálokon és fesztiválokon, kézmüves vásárokon, termelöi piacon, gyaloglás és kempingezés és sportok közben, közösségi területeken és objektumokban, egyikünk lakásában, sorolhatom reggelig. x)) A 0.nak is tekinthetö az, amikor analog is talizunk, s megbeszéljük, hogy passzolunk vagy sem s jól megismerjük egymást, s ha +, elkötelezzük egymást mindenben.

Kedvenc zenék:

JöhetAlakodalmas,cigány s afro s más népzene. Lényegében szeretem a popotis

Kedvenc filmek:

Gyermek hiradotol - a tudományostol - akcion és krimin - a Farm aholig.

Kedvenc könyvek:

Rostással ismerkedem.Lényegében szakmai vagy gyermeknevelésire korlátozódik

Kedvenc TV műsorok:

Tudományos igy Hogyan készült, .. . Néprajzi, népviseleti, ami+s családközp

Kedvenc sportok:

Sok van. : Tenisz,bicaj,hoverboard,ép.falmászás, GeoC,Kemping,Gyaloglás.. .

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: kopasz
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, és nem is szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Manapság, amikor az online világban történik a beszélgetések java része, meglehetősen sok minden marad ki a párbeszédekből, köztük például a hangsúly vagy akár a hangnem is, így nem csoda, ha sokszor nehezünkre esik megítélni azt, hogy mikor és hogy is van az, ha a nő szerelmes.
A társkeresés minden fázisának megvannak a maga ódiumai, így nem lesz egyszerű rávenni magad arra sem, hogy regisztrálj az online társkeresőnkre, majd további fejtörést okoz, hogyan kezdeményezz és hogyan fogadd mások kezdeményezését. Majd amikor már látod a fényt az alagút végén, hiszen találkozni készülsz egy számodra szimpatikus emberrel, akkor rájössz, a fény az egy másik vonat volt, és neked rohadtul semmi sem ugrik be, amikor randiötleteken töröd a fejed.
Bár a nemek között rengeteg különbség adódik, és számtalan könyv született ennek a kivesézésére, a legszembetűnőbb talán mégis az érzelmek kifejezése. A nők sokkal nyilvánvalóbbá teszik az érzelmeiket, míg az ellenkező nemnél sokszor azt is nehéz eldönteni, hogy mikor szerelmes egy férfi.
Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?