SweetAdri 38 éves társkereső profilképe
SweetAdri 1. további képe
SweetAdri 2. további képe
SweetAdri 3. további képe
SweetAdri 4. további képe
SweetAdri 5. további képe

SweetAdri 38 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: izmos
Horoszkóp: mérleg
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

SweetAdri bemutatkozása, 38 éves társkereső férfi, Pécs

Szia Kedvesem. Szeretem a butiful, beautyful Csajokat. Shaves Romales san Afrikaans dialect? Szeretnénk kirándulni, megbecsülésben és tisztelettel lenni egymásnak. Szereted a dolgainkat MegSzerezni, és örülsz, amikor Én a jó holmikért megdícsérlek és megjutalmazlak amit Nekünk Szereztél...

173 cm
38 éves
Pécs

Ideális társ:

Szia Kedvesem. Shaves Romales san Afrikaans dialect? Szereted a dolgainkat MegSzerezni, és örülsz, amikor Én a jó holmikért megdícsérlek és megjutalmazlak amit Nekünk Szereztél. Legyünk Nyílt kapcsolatban, kérlek Téged. Legalább Creol és vagy Giant { 8. 5 ~ 12 Feet : 1 Ft : 30. 48 cm } csaj Vagy. Chumidavtu thaj Lashi dyes : Adrián

Ideális első randi:

Ideális? Helyzet adja. Kávézó, cukrászda, Parkban, bel és külterületi természeti képzödményeknél, bálokon és fesztiválokon, kézmüves vásárokon, termelöi piacon, gyaloglás és kempingezés és sportok közben, közösségi területeken és objektumokban, egyikünk lakásában, sorolhatom reggelig. x)) A 0.nak is tekinthetö az, amikor analog is talizunk, s megbeszéljük, hogy passzolunk vagy sem s jól megismerjük egymást, s ha +, elkötelezzük egymást mindenben.

Kedvenc zenék:

JöhetAlakodalmas,cigány s afro s más népzene. Lényegében szeretem a popotis

Kedvenc filmek:

Gyermek hiradotol - a tudományostol - akcion és krimin - a Farm aholig.

Kedvenc könyvek:

Rostással ismerkedem.Lényegében szakmai vagy gyermeknevelésire korlátozódik

Kedvenc TV műsorok:

Tudományos igy Hogyan készült, .. . Néprajzi, népviseleti, ami+s családközp

Kedvenc sportok:

Sok van. : Tenisz,bicaj,hoverboard,ép.falmászás, GeoC,Kemping,Gyaloglás.. .

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: kopasz
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, de lehet
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, és nem is szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
Megértjük, hogy a diplomások társkeresőjét keresed, hiszen minden baráti és munkahelyi beszélgetésen elhangzik, hogy az iskolai végzettség, a diploma a társválasztáskor egyáltalán nem fontos, mert nem a papír teszi az embert, ugyanakkor a gyakorlat kicsit mást mutat. Gondolj csak vissza, hány össze nem illő párt figyelhettél már meg testközelből életed során!
Nyakig benne vagyunk a nyárban, és néhányan a párkeresésben is! Ha a nyárnak nem is tudunk véget vetni, a bolyongásnak igen!
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?