Gyula49 51 éves társkereső profilképe
Gyula49 1. további képe
Gyula49 2. további képe
Gyula49 3. további képe
Gyula49 4. további képe
Gyula49 5. további képe
Gyula49 6. további képe

Gyula49 51 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: elvált
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: halak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Gyula49 bemutatkozása, 51 éves társkereső férfi, Püspökladány

Szia! Olyan társat keresek aki tud szeretni és elfogadni! Ha öszinte érzésre vágysz, és tiszta szerelmet kívánsz, akkor csak szólj és én ott leszek majd! Komoly kapcsolatot keresek!

173 cm
51 éves
Püspökladány

Ideális társ:

Kedves, öszinte, hűséges, bújós, vidám alap természetű és romantikus. Olyan társra vágyom aki igényli egy párkapcsolatban a testi és a lelki törödést. A kedves becéző szavakat, a gyengéd simogatásokat, a forró öleléseket, és az érzéki csókokat az év minden egyes napján! 💘

Ideális első randi:

Számomra az ideális egy csendes kis kávézó vagy egy hangulatos kis étterem az elsõ találkozásra. Vagy csak beülni együtt egy moziba. Vagy csak együtt sétálni a szabadban. Egy párkapcsolatban szeretem meglepni a páromat egy apró kis ajándékkal vagy egy csokor virággal a hétköznapokban.

Kedvenc zenék:

Hilsong United, Ararát worship, keresztény zenei előadók

Kedvenc filmek:

keresztény, történelmi, akció, vígjáték

Kedvenc könyvek:

kereszteny, történelmi

Kedvenc TV műsorok:

Nincsen kedvencem

Kedvenc sportok:

Biciklizés, horgászat, foci, túrázás, futás

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: tüsi
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: alapfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, de szeretnék
 • Vallás: evangélikus

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?