Szélesné Icus 65 éves társkereső profilképe
Szélesné Icus 1. további képe
Szélesné Icus 2. további képe
Szélesné Icus 3. további képe
Szélesné Icus 4. további képe
Szélesné Icus 5. további képe
Szélesné Icus 6. további képe

Szélesné Icus 65 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: mérleg
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Szélesné Icus bemutatkozása, 65 éves társkereső nő, Sajóbábony

Szeretettel köszöntök mindenkit aki megnézi az adatlapom. Talán furcsa, hogy még így 57 évesen itt vagyok az oldalon. Már 8 éve élek egyedül.. Nem kalandot és nem alkalmi kapcsolatot keresek.. Remélem rám találsz! Örömmel veszem a jelentkezésed.

173 cm
65 éves
Sajóbábony

Ideális társ:

Milyen az ideális férfi? Mindenkinek más. Talán annyit lehet elmondani róla, hogy korombeli legyen, átlagos kinézetű. Kerülje az alkoholt, csak is alkalmanként nyúljon hozzá. Ne legyen 175 cm-től alacsonyabb. Rendezett körülmények közt éljen. Nem érdekel a vagyona, de ápolt, kedves, jó humorú legyen. Tudjon szeretni és hagyja hogy szeressék. A legfontosabb dolog az életben, hogy szeress és viszontszeressenek.

Ideális első randi:

Számomra az első randi egy természetes kis izgalommal kezdődik. Sétával folytatódik, beszélgetéssel, ahol egy kicsit megismerjük egymást. Kötetlenül, őszintén. Mert szerintem egy kapcsolat fontos része az őszinteség. Hogy hogyan tovább? Ez a találkozó végére úgyis kiderül. Talán lesz egy másik randi, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak. De az is lehet hogy nem. Én úgy gondolom hogy akár az első akár a második lehetőség lesz, meg kell mondani.

Kedvenc zenék:

A 60-as évektől minden. Lakodalmas, mulatós zene de opera is lehet.

Kedvenc filmek:

Kaland, történelmi, horror, természeti és a romantikus se maradjon le.

Kedvenc könyvek:

Bűnügyi, történelmi, romantikus, életmű stb. Mindent elolvasok.

Kedvenc TV műsorok:

Helyszínelők az első sorban, de itt is megnézek mindent ami érdekel.

Kedvenc sportok:

A F-1.imádom, kézilabda, vizipóló, még a focit megnézem. Kerékpározom

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: világos szőke
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: mindig
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: van egy
 • Végzettség: alapfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: rendszeresen
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, és nem is szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?