etelka1951 70 éves társkereső profilképe
etelka1951 1. további képe
etelka1951 2. további képe
etelka1951 3. további képe
etelka1951 4. további képe
etelka1951 5. további képe

etelka1951 70 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: nyilas
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

etelka1951 bemutatkozása, 70 éves társkereső nő, Sárospatak

Rövid bemutatkozás 11 éve élek özvegyen és két gyermekem van akik már saját kis életüket élik . Borsod megyében lakom kertes családi lakásban mindent szeretek csinálni amit egy házi asszonynak kell szeretem a rendet de a kerti munka sem vet meg nekem nem a pénz a legfontosabb hanem a szeretet

167 cm
70 éves
Sárospatak

Ideális társ:

Elöször is olyan társat szeretnék akiben meglehet találni az ideális és jó hiszemü jó adottságokkal és szeretettel dúsitott úrat 64- 72 ig azért jó lenne ha kedves és megértő ember lenne .,és olyan legyen aki ha probléma adódik akkor is egymáshoz megértő és el nem hagyó társ legyen az jó ha lenne egy autó lenne azt nagyon szeretném tisztelettel etelka de ha nem az sem baj .

Ideális első randi:

Elöször is a levelezgetés helyett én a személyes találkozást tartom ideálisnak mert írni mindent lehet de a találkozás a mérvadó és az első benyomás ami a lényeg etelka

Kedvenc zenék:

mulatós

Kedvenc filmek:

titanic

Kedvenc könyvek:

Rejtő Jenő könyvek

Kedvenc TV műsorok:

barátok közt

Kedvenc sportok:

kerékpár

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: ősz
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?