Kriszko 39 éves társkereső profilképe
Kriszko 1. további képe
Kriszko 2. további képe
Kriszko 3. további képe
Kriszko 4. további képe
Kriszko 5. további képe
Kriszko 6. további képe

Kriszko 39 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: rák
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Kriszko bemutatkozása, 39 éves társkereső férfi, Sárvár

Megjelenésem mindig alkalomhoz illő: hétköznap lazán elegáns, a pályán sportos, a munkában kényelmes, a zuhany alatt meg -minő döbbenet- pucér.

192 cm
39 éves
Sárvár

Ideális társ:

pedáns, tud helyesen írni, házias (nem baj, ha jobban főzök nála), képtelen a hisztire, rendelkezik önálló gondolatokkal, melyeket meg is oszt, van ritmusérzéke, az iskolai kötelező olvasmányokon kívül is olvasott, intellektuális humorérzékkel bír, vidám természetű, kreatív, vannak élő szobanövényei/virágai, és a szarkazmust ne az állathatározóban keresse

Ideális első randi:

Egy ital, egy séta, egy pad a parkban, mindegy. A lényeg, hogy halljuk egymás hangját, és ne legyen körülöttünk tengernyi zavaró emberzaj.

Kedvenc zenék:

A mulatóson kívül bármi jöhet, az északi hörgős metáltól a klasszikusig.

Kedvenc filmek:

Braveheart, Mandela -Long walk to freedom, Suits, Kingdom of Heaven...

Kedvenc könyvek:

Szimultán többet is olvasok, az első sajátot meg írom.

Kedvenc TV műsorok:

2001 óta nem tv-zek, nincs is TV-m.

Kedvenc sportok:

bringa, kosárlabda, kardio, röplabda, salsa

További tulajdonságok:

  • Szemszín: barna
  • Hajszín: sötét barna
  • Hajhossz: tüsi
  • Szemüveg: nem
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Tetoválás: van egy
  • Gyermekek: nincs, de lehet
  • Dohányzás: alkalmanként
  • Alkohol: néha

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Véleményünk szerint már a kérdésben egy alapvető hiba van, hiszen nem a nőknek kell a hódító szerepbe bújni. A vadászat, a hódítás a férfiak feladata, a nőknek jár az elfogadás vagy épp a visszautasítás lehetősége. Ez a génjeinkbe van kódolva, így nem biztos, hogy jó megoldás, ha eltérünk tőle. De vajon akkor mi a jó megoldás, azaz hogyan hódítsunk meg egy férfit?
Akár személyes találkozásról van szó, akár internetes társkeresésről, nagyon fontos, hogy jó beszélgetési témákkal állj elő, mert azzal már legalább 50%-ban a zsebedben van az ismerkedés. De lássuk, hogy milyen témák azok, amikkel érdemes indítani a cseten és személyesen!
Az internetes ismerkedés egyik kényes pontja, amikor végre eljön annak az ideje, hogy személyesen is ellenőrizzük a kapcsolatunkban lévő szikra valódiságát. Ehhez pedig nem árt találni egy megfelelő randihelyszínt, ami nem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre tűnik.
A vidéken élők gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy látszólag szinte mindenki, aki a párját keresi, Budapesten él, így az online társkeresés egy vidéki ember számára elsőre lehetetlen feladatnak tűnik. Ebben nyújt segítséget a vidéki társkereső, ahol a vidék egyes területein élők egymásra találhatnak.
Életünk egyik legnagyobb és legmeghatározóbb kalandja a párválasztás. Ki ne vágyna filmbe illő love storyra, örök szerelemre és fülledt romantikára? Hogy akkor mégis miért olyan piszok nehéz egy boldog párkapcsolat kialakítása, és az igazán nekünk való partner megtalálása? Nézzünk meg pár olyan szempontot, amivel közelebb kerülhetünk az igazsághoz és az igazihoz. És talán magunkhoz is.
A diplomás réteg párkeresését vesszük górcső alá, és az elit társkeresők világának lehetőségeit. Mit jelent számukra igényes közegben párra lelni, és valóban van értelme szelektálni? Mert bár számtalan boldog pár él közöttük, akik a virtuális világban leltek egymásra, sokan mégis idegenkednek ettől az ismerkedési formától.
Az egyedülálló szülők sokszor érzik, hogy nekik a társkeresés gyerekkel túl nagy feladat. Többen egy válás vagy rosszul sikerült kapcsolat után sokáig nem is szeretnének új párt találni. Leginkább azért, mert úgy érzik, számukra és gyermekük számára is nem várt helyzeteket hozó szituáció lenne egy ismerkedés. Pedig társas lényként megérdemeljük, hogy egy ideális pár legyen mellettünk.
Nem elég eldönteni, hogy szeretnéd az online társkeresést megpróbálni, az eredményért pár dolgot tenned is kell. A társkereső bemutatkozószöveg lesz az első feladat, amellyel szembe fogsz találkozni az úton, és aminek a kitöltését még véletlenül sem szabad félvállról venned! Ez lesz ugyanis a te virtuális ismerkedésed első benyomása. Most megmutatjuk, hogy írj nagyszerű szöveget, és hogy kerüld el a hibákat!
Mindjárt itt a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe. A február 14-e még ma is sokakat megoszt itthon. Lehet érvelni mellette, vagy ellene, azzal viszont biztosan nem követsz el hibát, ha megleped valami aprósággal kedvesedet ezen a napon. Ha már vészesen fogy az idő, és tanácstalan vagy, süss el egy ötletet az alábbiak közül.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?