Péter17 25 éves társkereső profilképe
Péter17 1. további képe
Péter17 2. további képe
Péter17 3. további képe
Péter17 4. további képe
Péter17 5. további képe
Péter17 6. további képe

Péter17 25 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: oroszlán
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Péter17 bemutatkozása, 25 éves társkereső férfi, Sárvár

Sziasztok :) Verseket irok, gitározok,motorozok szeretnék végre boldog lenni :) Meg még az ideálba se fér ki : -Legyen bolond de ha kell tudjon komoly is lenni -Legyen benne minden hülyeségbe :p (persze határokkal ) -Legyen féltékeny de ne vigye tulzásba :33 -Ha problémája van velem beszélje meg

175 cm
25 éves
Sárvár

Ideális társ:

-Aki tiszta szivből tud szeretni- -Aki nem csak a külsöre és a pénzre megy -Aki elfogad annak aki vagyok -Aki nem az ország másik felén lakik mert a távkapcsolatok nem mennek sokáig sajnos :/ Külsö : -Ne legyen dagi -Ne legyen olyan hű de rövid haju :) -Szemszin mindegy de előny a kék és a barna szem <3 <3 -Adjon a ruhájára, ne szakadt ruhákba talizzon velem. Belsö: -Ha kell halgasson meg eltudjam neki mondani a gondjaimat. -Legyen velem öszinte

Ideális első randi:

Akármit csak vele legyek :) <3

Kedvenc zenék:

Igazából mindent halgatok :) BeerSeeWalk,Children of Distance,Dimitri

Kedvenc filmek:

Másnaposok:1-3 Amerikai pite:1-7 Útvesztő Felhök felett 3 méterrel :1-2 <3

Kedvenc könyvek:

Csillagainkban a hiba :) Útvesztő

Kedvenc TV műsorok:

Family guy South Park Simpson család Barátok közt Éjjel-Nappal BP stb

Kedvenc sportok:

Tájfutás,Futás,Motocross,Ping-Pong Tenisz ,Foci,Kosár,sok más :))

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: sötét barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: mindig
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, de majd szeretnék
 • Végzettség: jelenleg középiskolás
 • Gyermekek: nincs tervben
 • Dohányzás: alkalmanként
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Alig akad érzékenyebb időszak az ember életében, mint amikor társat keres – legyen akárhány éves is. Hiszen úgy kell ismerkedni, hogy vadidegen emberek előtt kell megnyílni, és persze ilyenkor gyakran felmerül a kérdés: ha tetszem neki, miért nem ír? Mert bármennyi éves is az ember, amikor ismerkedésre, chatelésre kerül a sor, meglehetősen sebezhető állapotba kerül.
Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
Nem lehet eleget foglalkozni azzal a témával, hogy hogyan olvass bizonyos jelekben, hiszen nem csupán a szavak jelentik az egyetlen kommunikációs formát. Persze legkönnyebben a szavakból tudnád kivenni, ha tetszel egy férfinak, ám erre sajnos a legkevesebb esetben van lehetőség.
A társkeresés nem egyszerű műfaj. Soha nem is volt az, ám a harmadik évezred hajnalán, ahogy az ismerkedés fő színterévé a virtuális platformok váltak, egyre nehezebb dekódolni a jeleket, hogy fontos vagy neki.
Évekkel ezelőtt még talán sokan fogadkoztak, hogy ők bizony online ismerkedős oldalon soha nem keresnének maguknak párt. Csakhogy a világ változik. Az utóbbi két-három évben pedig csak kapkodtuk a fejünket (részint a pandémiának “köszönhetően”), és életünk megannyi területe ment át gyökeres változáson.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?