siposka87 32 éves társkereső profilképe
siposka87 1. további képe
siposka87 2. további képe
siposka87 3. további képe
siposka87 4. további képe
siposka87 5. további képe

siposka87 32 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: skorpió
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

siposka87 bemutatkozása, 32 éves társkereső férfi, Sényő

sziasztok. Gábor vagyok. Szeretném megismerni meg találni társat az életbe akivel boldog lehetek,,legyen őszinte,kedves,aranyos,és ne csaljon meg. Nem csalódni szeretnék már inkább boldog lenni az életbe és boldoggá teszi társam aki szeret engem. Szeretném érezni hogy valaki szeret.

170 cm
32 éves
Sényő

Ideális társ:

legyen kedves,legyen azért csinos alkatja,,ha van is rajta felesleges az nem is baj,,csak úgy szeressen engem ahogy én is őt szeretem az élet során majd és fogadjon el amilyen vagyok az élet során. Legyen őzinte velem mindig és lehessen vele megbeszélni bármit. De úgy ismerem meg a másokat hogy találkozunk személyesen

Ideális első randi:

mindig úgy voltam randival,,hogy elsőnek mindig szeretek beszélgetni,szeretek sétálni,,legyen közös téma mindig és ne legyünk csendbe. Vagy moziba is szeretek elmenni és utána beszélgetünk de természetesen megkérdeznéem illedelmesen hölgytől hogy eljönne velem moziba??? :-)

Kedvenc zenék:

szoktam,Bodi Csabi,és lakodalmast,,néha l.l juniort is meg hallgatom :-)

Kedvenc filmek:

horror filmet szeretem,de természetesen megnézem vígjátékot is...

Kedvenc könyvek:

nem szoktam olvasni könyvet,,de ha tudnék kivel és lenne ki mellett akkor

Kedvenc TV műsorok:

nem nagyon tv ek.

Kedvenc sportok:

hát fociztam 13 ig de most újra szeretnék kezdeni.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, de majd szeretnék
 • Tetoválás: van több is
 • Végzettség: jelenleg középiskolás
 • Gyermekek: van
 • Dohányzás: társaságban
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

A diplomás réteg párkeresését vesszük górcső alá, és az elit társkeresők világának lehetőségeit. Mit jelent számukra igényes közegben párra lelni, és valóban van értelme szelektálni? Mert bár számtalan boldog pár él közöttük, akik a virtuális világban leltek egymásra, sokan mégis idegenkednek ettől az ismerkedési formától.
Az egyedülálló szülők sokszor érzik, hogy nekik a társkeresés gyerekkel túl nagy feladat. Többen egy válás vagy rosszul sikerült kapcsolat után sokáig nem is szeretnének új párt találni. Leginkább azért, mert úgy érzik, számukra és gyermekük számára is nem várt helyzeteket hozó szituáció lenne egy ismerkedés. Pedig társas lényként megérdemeljük, hogy egy ideális pár legyen mellettünk.
Nem elég eldönteni, hogy szeretnéd az online társkeresést megpróbálni, az eredményért pár dolgot tenned is kell. A társkereső bemutatkozószöveg lesz az első feladat, amellyel szembe fogsz találkozni az úton, és aminek a kitöltését még véletlenül sem szabad félvállról venned! Ez lesz ugyanis a te virtuális ismerkedésed első benyomása. Most megmutatjuk, hogy írj nagyszerű szöveget, és hogy kerüld el a hibákat!
Mindjárt itt a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe. A február 14-e még ma is sokakat megoszt itthon. Lehet érvelni mellette, vagy ellene, azzal viszont biztosan nem követsz el hibát, ha megleped valami aprósággal kedvesedet ezen a napon. Ha már vészesen fogy az idő, és tanácstalan vagy, süss el egy ötletet az alábbiak közül.
A társkeresési szokások az elmúlt tíz évben sokat változtak. Vannak, akik emlékeznek még azokra az időkre, amikor a szórakozóhelyek szolgáltak elsőszámú ismerkedési terepként. Napjainkban mindez áttevődött az online felületekre. Főként így van ez akkor, ha a hétköznapokban sokat dolgozó, karrierjüket fontosnak tartó diplomásokról van szó.
Társkeresőre regisztráláskor első lépés az adatlapunk létrehozása. Ha szeretnél mások számára is szimpatikus adatlapot készíteni magadról, de te is az a típus vagy, akit ilyenkor nyomban elhagy az ihlet, akkor itt a segítség! Vonzó társkereső profil készítés gyorstalpalónk következik, billentyűzetre fel!
Az online társkeresők világa jelentős segítség bármely egyedülálló számára a pártalálásban. Fedezzük fel most kifejezetten a férfiak perspektívájából az ismerkedés ezen formáját, lehetőségeit, és határait. Női és férfi olvasóink számára is sok hasznos információt tartalmazhatnak a következő sorok.
A szingliség az elmúlt évtizedekben kettős jelentéssel bíró kifejezéssé vált. Attól függően, hogy hogyan használjuk, és kinek a szájából hangzik el, lehet trendi vagy akár lesajnáló szófordulat is.
A 21. század keresztény társkeresőjét az internet, a különböző modern applikációk, és az elénk táruló végtelen szabadság sok esetben nem hozza könnyű helyzetbe. A vágy, ami legalább egy Zac Efron és Megan Fox szintű külsővel, és Ferenc Pápa jóságos lelkületével megáldott leendő társ irányába hajt minket, sok esetben eltereli a figyelmünket a körülöttünk lévő igazán jó emberekről.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?