siposka87 33 éves társkereső profilképe
siposka87 1. további képe
siposka87 2. további képe
siposka87 3. további képe
siposka87 4. további képe
siposka87 5. további képe

siposka87 33 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: skorpió
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

siposka87 bemutatkozása, 33 éves társkereső férfi, Sényő

sziasztok. Gábor vagyok. Szeretném megismerni meg találni társat az életbe akivel boldog lehetek,,legyen őszinte,kedves,aranyos,és ne csaljon meg. Nem csalódni szeretnék már inkább boldog lenni az életbe és boldoggá teszi társam aki szeret engem. Szeretném érezni hogy valaki szeret.

170 cm
33 éves
Sényő

Ideális társ:

legyen kedves,legyen azért csinos alkatja,,ha van is rajta felesleges az nem is baj,,csak úgy szeressen engem ahogy én is őt szeretem az élet során majd és fogadjon el amilyen vagyok az élet során. Legyen őzinte velem mindig és lehessen vele megbeszélni bármit. De úgy ismerem meg a másokat hogy találkozunk személyesen

Ideális első randi:

mindig úgy voltam randival,,hogy elsőnek mindig szeretek beszélgetni,szeretek sétálni,,legyen közös téma mindig és ne legyünk csendbe. Vagy moziba is szeretek elmenni és utána beszélgetünk de természetesen megkérdeznéem illedelmesen hölgytől hogy eljönne velem moziba??? :-)

Kedvenc zenék:

szoktam,Bodi Csabi,és lakodalmast,,néha l.l juniort is meg hallgatom :-)

Kedvenc filmek:

horror filmet szeretem,de természetesen megnézem vígjátékot is...

Kedvenc könyvek:

nem szoktam olvasni könyvet,,de ha tudnék kivel és lenne ki mellett akkor

Kedvenc TV műsorok:

nem nagyon tv ek.

Kedvenc sportok:

hát fociztam 13 ig de most újra szeretnék kezdeni.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, de majd szeretnék
 • Tetoválás: van több is
 • Végzettség: jelenleg középiskolás
 • Gyermekek: van
 • Dohányzás: társaságban
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Manapság meglehetősen felértékelődnek a tartós kapcsolatok, mivel az átlag emberek az alkalmi kapcsolatok korát élik. Ezzel nincs is semmi baj addig a pontig, míg mindkét fél tisztában van azzal, hogy mit várhat a másiktól. De vajon ma mindenki csak alkalmi kapcsolatot keres?
Véleményünk szerint már a kérdésben egy alapvető hiba van, hiszen nem a nőknek kell a hódító szerepbe bújni. A vadászat, a hódítás a férfiak feladata, a nőknek jár az elfogadás vagy épp a visszautasítás lehetősége. Ez a génjeinkbe van kódolva, így nem biztos, hogy jó megoldás, ha eltérünk tőle. De vajon akkor mi a jó megoldás, azaz hogyan hódítsunk meg egy férfit?
Akár személyes találkozásról van szó, akár internetes társkeresésről, nagyon fontos, hogy jó beszélgetési témákkal állj elő, mert azzal már legalább 50%-ban a zsebedben van az ismerkedés. De lássuk, hogy milyen témák azok, amikkel érdemes indítani a cseten és személyesen!
Az internetes ismerkedés egyik kényes pontja, amikor végre eljön annak az ideje, hogy személyesen is ellenőrizzük a kapcsolatunkban lévő szikra valódiságát. Ehhez pedig nem árt találni egy megfelelő randihelyszínt, ami nem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre tűnik.
A vidéken élők gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy látszólag szinte mindenki, aki a párját keresi, Budapesten él, így az online társkeresés egy vidéki ember számára elsőre lehetetlen feladatnak tűnik. Ebben nyújt segítséget a vidéki társkereső, ahol a vidék egyes területein élők egymásra találhatnak.
Életünk egyik legnagyobb és legmeghatározóbb kalandja a párválasztás. Ki ne vágyna filmbe illő love storyra, örök szerelemre és fülledt romantikára? Hogy akkor mégis miért olyan piszok nehéz egy boldog párkapcsolat kialakítása, és az igazán nekünk való partner megtalálása? Nézzünk meg pár olyan szempontot, amivel közelebb kerülhetünk az igazsághoz és az igazihoz. És talán magunkhoz is.
A diplomás réteg párkeresését vesszük górcső alá, és az elit társkeresők világának lehetőségeit. Mit jelent számukra igényes közegben párra lelni, és valóban van értelme szelektálni? Mert bár számtalan boldog pár él közöttük, akik a virtuális világban leltek egymásra, sokan mégis idegenkednek ettől az ismerkedési formától.
Az egyedülálló szülők sokszor érzik, hogy nekik a társkeresés gyerekkel túl nagy feladat. Többen egy válás vagy rosszul sikerült kapcsolat után sokáig nem is szeretnének új párt találni. Leginkább azért, mert úgy érzik, számukra és gyermekük számára is nem várt helyzeteket hozó szituáció lenne egy ismerkedés. Pedig társas lényként megérdemeljük, hogy egy ideális pár legyen mellettünk.
Nem elég eldönteni, hogy szeretnéd az online társkeresést megpróbálni, az eredményért pár dolgot tenned is kell. A társkereső bemutatkozószöveg lesz az első feladat, amellyel szembe fogsz találkozni az úton, és aminek a kitöltését még véletlenül sem szabad félvállról venned! Ez lesz ugyanis a te virtuális ismerkedésed első benyomása. Most megmutatjuk, hogy írj nagyszerű szöveget, és hogy kerüld el a hibákat!
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?