siposka87 34 éves társkereső profilképe
siposka87 1. további képe
siposka87 2. további képe
siposka87 3. további képe
siposka87 4. további képe
siposka87 5. további képe

siposka87 34 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: skorpió
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

siposka87 bemutatkozása, 34 éves társkereső férfi, Sényő

sziasztok. Gábor vagyok. Szeretném megismerni meg találni társat az életbe akivel boldog lehetek,,legyen őszinte,kedves,aranyos,és ne csaljon meg. Nem csalódni szeretnék már inkább boldog lenni az életbe és boldoggá teszi társam aki szeret engem. Szeretném érezni hogy valaki szeret.

170 cm
34 éves
Sényő

Ideális társ:

legyen kedves,legyen azért csinos alkatja,,ha van is rajta felesleges az nem is baj,,csak úgy szeressen engem ahogy én is őt szeretem az élet során majd és fogadjon el amilyen vagyok az élet során. Legyen őzinte velem mindig és lehessen vele megbeszélni bármit. De úgy ismerem meg a másokat hogy találkozunk személyesen

Ideális első randi:

mindig úgy voltam randival,,hogy elsőnek mindig szeretek beszélgetni,szeretek sétálni,,legyen közös téma mindig és ne legyünk csendbe. Vagy moziba is szeretek elmenni és utána beszélgetünk de természetesen megkérdeznéem illedelmesen hölgytől hogy eljönne velem moziba??? :-)

Kedvenc zenék:

szoktam,Bodi Csabi,és lakodalmast,,néha l.l juniort is meg hallgatom :-)

Kedvenc filmek:

horror filmet szeretem,de természetesen megnézem vígjátékot is...

Kedvenc könyvek:

nem szoktam olvasni könyvet,,de ha tudnék kivel és lenne ki mellett akkor

Kedvenc TV műsorok:

nem nagyon tv ek.

Kedvenc sportok:

hát fociztam 13 ig de most újra szeretnék kezdeni.

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, de majd szeretnék
 • Tetoválás: van több is
 • Végzettség: jelenleg középiskolás
 • Gyermekek: van
 • Dohányzás: társaságban
 • Alkohol: társaságban, buliban
 • Háziállat: van

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
Megértjük, hogy a diplomások társkeresőjét keresed, hiszen minden baráti és munkahelyi beszélgetésen elhangzik, hogy az iskolai végzettség, a diploma a társválasztáskor egyáltalán nem fontos, mert nem a papír teszi az embert, ugyanakkor a gyakorlat kicsit mást mutat. Gondolj csak vissza, hány össze nem illő párt figyelhettél már meg testközelből életed során!
Nyakig benne vagyunk a nyárban, és néhányan a párkeresésben is! Ha a nyárnak nem is tudunk véget vetni, a bolyongásnak igen!
“Hol ismerkedjek 40 felett?” - kérdezed. Mi a CUPYDO Társkeresőnél tudjuk, hogy nem áll meg az élet negyven felett sem, és hogy klasszikust idézzünk: nem csak a húszéveseké a világ. Pedig néha úgy tűnik, igaz?
Keresed a párod, de idáig nem igazán jártál sikerrel? Sem személyesen, sem az interneten nem leltél még arra, akit neked szánt az ég? Nem biztos, hogy benned van a hiba, sőt az sem valószínű, hogy a társkeresési fórumoknál van probléma, egész egyszerűen lehet, hogy nálad is a tudományos társkeresés működne igazán. Ismerjük meg, hogy mennyire hatékony és van-e értelme kipróbálni ezt a módszert!
Bár egy elég könnyen eldönthető kérdésnek tűnik, mégsem mondhatnánk, hogy egységes vélemény van a témában. Milyen az igazi férfi? Mindenkinek más, így meglehetősen nehéz megfogalmazni, de mi megpróbáljuk.
Ahogy egy nő tekintete elárulja az érzéseit, nincs ez másként az erősebbik nem esetében sem. De vajon mikor lehetsz biztos abban, hogy sikerült meghódítani a kiszemelt pasit? Lássuk a legnépszerűbb jeleket, azaz, hogy miről is árulkodik egy szerelmes férfi tekintete!
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?