Józsi0618 51 éves társkereső profilképe
Józsi0618 1. további képe
Józsi0618 2. további képe
Józsi0618 3. további képe
Józsi0618 4. további képe
Józsi0618 5. további képe

Józsi0618 51 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: ikrek
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Józsi0618 bemutatkozása, 51 éves társkereső férfi, Siklós

Rólam Ha valami jót teszel, tedd feltűnés nélkül... ! „ A bölcs sürgés nélkül működik, szó nélkül tanít, nézi az áramlást és hagyja, nem erőlködik. Alkot, de művét nem birtokolja, cselekszik, de nem ragaszkodik, beteljesült művét nem félti, mivel magának nem őrzi, el sem veszíti. ”

177 cm
51 éves
Siklós

Ideális társ:

Nekem megvan az igazi, boldog, kiegyensúlyozott, harmonikus saját létem. A társnak nem az az értelme, hogy tőle várjam a boldogságot, hiszen a boldogság egyedül bennem van eltemetve. A társ szerepe pusztán annyi, hogy ezt a bennem lévő és felismert, előhívott boldogságot megosszam vele.

Ideális első randi:

Elöször itt az oldalakon szeretnélek kissé jobban megismerni...aztán jöhet a személyes egymásra találásának a lehetősége... :) Persze csak akkor ha... rendelkezel olyan hasonló kreativ adottságokkal, mint én.. :D Ami igazán vonzó még egy hölgyben az... hogy Ő is érdeklődik itt az oldalamon utánam.... :) - mivel... hasonló-hasolót vonz.... :)

Kedvenc zenék:

Komoly zene.... Meditációs zene....

Kedvenc filmek:

Fantasztikus filmek....jövőbe mutató filmek, csak kizárólagosan...

Kedvenc könyvek:

Spirituális és vallástörténetek....

Kedvenc TV műsorok:

Rém rendes család - (humoros filmsorozat)... :D

Kedvenc sportok:

Tura...távgyaloglás....

További tulajdonságok:

  • Szemszín: zöld
  • Hajszín: világos szőke
  • Hajhossz: rövid
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
  • Végzettség: felsőfokú
  • Gyermekek: van, külön él
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: társaságban, buliban
  • Háziállat: nincs, és nem is szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Aki már túl van pár randin, néhány párkapcsolaton, egy-két fiaskón, az bizony tudja, hogy a szerelmes férfit mindig és minden körülmények között meg kell becsülni. Mielőtt belevágnánk a témába, fontos kiemelni, hogy a férfiak évszázadok óta arra vannak szocializálva, hogy legyenek kemények, ne mutassák ki az érzelmeiket, mert az a gyengeség jele.
Manapság, amikor az online világban történik a beszélgetések java része, meglehetősen sok minden marad ki a párbeszédekből, köztük például a hangsúly vagy akár a hangnem is, így nem csoda, ha sokszor nehezünkre esik megítélni azt, hogy mikor és hogy is van az, ha a nő szerelmes.
A társkeresés minden fázisának megvannak a maga ódiumai, így nem lesz egyszerű rávenni magad arra sem, hogy regisztrálj az online társkeresőnkre, majd további fejtörést okoz, hogyan kezdeményezz és hogyan fogadd mások kezdeményezését. Majd amikor már látod a fényt az alagút végén, hiszen találkozni készülsz egy számodra szimpatikus emberrel, akkor rájössz, a fény az egy másik vonat volt, és neked rohadtul semmi sem ugrik be, amikor randiötleteken töröd a fejed.
Bár a nemek között rengeteg különbség adódik, és számtalan könyv született ennek a kivesézésére, a legszembetűnőbb talán mégis az érzelmek kifejezése. A nők sokkal nyilvánvalóbbá teszik az érzelmeiket, míg az ellenkező nemnél sokszor azt is nehéz eldönteni, hogy mikor szerelmes egy férfi.
Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?