Józsi0618 50 éves társkereső profilképe
Józsi0618 1. további képe
Józsi0618 2. további képe
Józsi0618 3. további képe
Józsi0618 4. további képe
Józsi0618 5. további képe

Józsi0618 50 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: ikrek
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Józsi0618 bemutatkozása, 50 éves társkereső férfi, Siklós

Rólam Ha valami jót teszel, tedd feltűnés nélkül... ! „ A bölcs sürgés nélkül működik, szó nélkül tanít, nézi az áramlást és hagyja, nem erőlködik. Alkot, de művét nem birtokolja, cselekszik, de nem ragaszkodik, beteljesült művét nem félti, mivel magának nem őrzi, el sem veszíti. ”

177 cm
50 éves
Siklós

Ideális társ:

Nekem megvan az igazi, boldog, kiegyensúlyozott, harmonikus saját létem. A társnak nem az az értelme, hogy tőle várjam a boldogságot, hiszen a boldogság egyedül bennem van eltemetve. A társ szerepe pusztán annyi, hogy ezt a bennem lévő és felismert, előhívott boldogságot megosszam vele.

Ideális első randi:

Elöször itt az oldalakon szeretnélek kissé jobban megismerni...aztán jöhet a személyes egymásra találásának a lehetősége... :) Persze csak akkor ha... rendelkezel olyan hasonló kreativ adottságokkal, mint én.. :D Ami igazán vonzó még egy hölgyben az... hogy Ő is érdeklődik itt az oldalamon utánam.... :) - mivel... hasonló-hasolót vonz.... :)

Kedvenc zenék:

Komoly zene.... Meditációs zene....

Kedvenc filmek:

Fantasztikus filmek....jövőbe mutató filmek, csak kizárólagosan...

Kedvenc könyvek:

Spirituális és vallástörténetek....

Kedvenc TV műsorok:

Rém rendes család - (humoros filmsorozat)... :D

Kedvenc sportok:

Tura...távgyaloglás....

További tulajdonságok:

  • Szemszín: zöld
  • Hajszín: világos szőke
  • Hajhossz: rövid
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
  • Végzettség: felsőfokú
  • Gyermekek: van, külön él
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: társaságban, buliban
  • Háziállat: nincs, és nem is szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
Megértjük, hogy a diplomások társkeresőjét keresed, hiszen minden baráti és munkahelyi beszélgetésen elhangzik, hogy az iskolai végzettség, a diploma a társválasztáskor egyáltalán nem fontos, mert nem a papír teszi az embert, ugyanakkor a gyakorlat kicsit mást mutat. Gondolj csak vissza, hány össze nem illő párt figyelhettél már meg testközelből életed során!
Nyakig benne vagyunk a nyárban, és néhányan a párkeresésben is! Ha a nyárnak nem is tudunk véget vetni, a bolyongásnak igen!
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?