ÉPál 50 éves társkereső profilképe
ÉPál 1. további képe
ÉPál 2. további képe
ÉPál 3. további képe
ÉPál 4. további képe
ÉPál 5. további képe

ÉPál 50 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: bak
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

ÉPál bemutatkozása, 50 éves társkereső férfi, Sopron

Sportos vidám srácnak tartom magam. A munkám mellett kedvenc időtöltésem a kerékpározás, és a futás. Szűk baráti körömmel gyakran szervezünk több napos kirándulásokat. Szeretném megtalálni a páromat, akivel az örömeimet megoszthatom.

178 cm
50 éves
Sopron

Ideális társ:

Legyen vidám, mosolygós, kreatív. Ne essen zavarba, ha esik az eső, vagy fúj a szél... Nem kell hogy rendmániás legyen, de a rendet kedvelje. Biztosan többet tud majd nálam a konyhában.. ez sem ártana :-) Ha majd megtehetem, szívesen sétálnék vele kézen fogva, átkarolva. Külön örömet szerezne ezzel.

Ideális első randi:

Odáig még el kell jutni :-) Megkérdezném, mihez lenne kedve, aztán ajánlanék néhány dolgot. Sétához, beszélgetéshez. Egy szál virággal meglepném, aztán nem csak az első randin. Ideális első randi? Miért, milyen, ha nem ideális? Elszakad a farmerom, vagy nincs nála papír zsebkendő? Ideális bármi lehet, ha az első úgy zárul, hogy lesz következő.

Kedvenc zenék:

Haggard, Sirenia, Nightwish, Santana...

Kedvenc filmek:

300, Taxi,

Kedvenc könyvek:

Pannónia-expedíció, A katedrális, Pillangó, Englische Sportwagen

Kedvenc sportok:

kerékpározás, futás, túrázás, kosár, görkori

További tulajdonságok:

  • Szemszín: zöld
  • Hajszín: világos barna
  • Szemüveg: nem
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
  • Végzettség: középfokú
  • Gyermekek: van, külön él
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: nem

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?