hrobi72 52 éves társkereső profilképe
hrobi72 1. további képe
hrobi72 2. további képe
hrobi72 3. további képe
hrobi72 4. további képe
hrobi72 5. további képe

hrobi72 52 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: kos
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

hrobi72 bemutatkozása, 52 éves társkereső férfi, Sopron

Sportolok, semmilyen káros szenvedélyem nincs. Őszinte vagyok, családcentrikus, alkalmazkodóképes, romantikus és örök optimista. Szeretem nagyon a természetet, és az állatokat.

178 cm
52 éves
Sopron

Ideális társ:

Fontos, hogy jószívű, jóindulatú legyen, kedves, annyira alkalmazkodóképes, mint én. Érdekelje, hogy mi van velem, bármiről lehessen beszélgetni vele, és tartson annyira, hogy megossza velem jó és rossz dolgait. A külső kevésbé fontos, de persze kell, hogy fizikailag is vonzódjunk egymáshoz. Ha én karbantartom a testem, talán jogos az elvárás, hogy ő se hagyja el magát, ne legyen duci, molett.

Ideális első randi:

Beülni egy nyugodt kávézóba, ahol tudunk csak egymásra figyelni. Ismerkedés, kellemesebb témák, sok-sok mosolygás, néha nevetés, kézsimi, és el-elveszni egymás szemeiben... Hazakísérés, puszival búcsú, ölelés...

Kedvenc zenék:

Ákos, Zanzibár, Queen, Unique, Zséda, Falco, Cher...

Kedvenc filmek:

Hét élet (2008) Édes november (2001) Gladiátor (2000) Avatar (2009)

Kedvenc könyvek:

Yann Martel - Pi élete Vámos Miklós, Frei Tamás, Vujity Tvrtko könyvei

Kedvenc TV műsorok:

Showder Klub Discovery, NG

Kedvenc sportok:

futás, biliárd, darts, foci

További tulajdonságok:

 • Szemszín: barna
 • Hajszín: világos barna
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Kevés magányosabb életszakasz van az életünkben annál, mint amikor a házastársunk meghal, a gyerekek már kirepültek, a szomszédok és a rokonság is egyre inkább fogyatkozik. Így aztán nem csoda, hogy a szenior társkereső egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen az ember társas lény – kell mellénk valaki, akivel meg tudjuk osztani örömünket, bánatunkat, aki tompítja a nosztalgiahullámok által keltett fájdalomérzetet, és egyben jövőképet állít elénk.
Szinte halljuk, ahogy kiszakadnak a hatalmas sóhajok a hölgyek mellkasából, hiszen valóban mindenki a tökéletes pasira vágyik, mindenki keresi, és többszöri kísérlet ellenére sem adjuk fel általában a próbálkozást. Persze sokszor egyre reményvesztettebbek vagyunk, egyre nehezebben hisszük azt el, hogy valóban megtalálhatjuk az ideális férfit, aki aztán hű társunk lesz egy életen át.
Bár rendszerint a férfiak ritkábban a szavak, gyakrabban a tettek emberei, ezért ha a férfi tetszeni akar, egészen biztosan megtalálja a módját, a hölgyeknek csupán szemfülesnek kell lenniük, mert nem minden esetben érkezik konkrét, egyértelmű kinyilatkoztatás.
Hogy létezik-e szerelem első látásra, azt igen nehéz eldönteni, ki-ki a saját vérmérséklete szerint tudja meghatározni, hogy számára mekkora valószínűsége van ennek. Ugyanakkor a szemkontaktus férfi és nő között mindenképpen jelentőségteljes momentum, hiszen itt sok minden eldőlhet.
Alig akad érzékenyebb időszak az ember életében, mint amikor társat keres – legyen akárhány éves is. Hiszen úgy kell ismerkedni, hogy vadidegen emberek előtt kell megnyílni, és persze ilyenkor gyakran felmerül a kérdés: ha tetszem neki, miért nem ír? Mert bármennyi éves is az ember, amikor ismerkedésre, chatelésre kerül a sor, meglehetősen sebezhető állapotba kerül.
Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?