xpek55 28 éves társkereső profilképe
xpek55 1. további képe
xpek55 2. további képe
xpek55 3. további képe
xpek55 4. további képe
xpek55 5. további képe
xpek55 6. további képe

xpek55 28 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: szűz
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

xpek55 bemutatkozása, 28 éves társkereső férfi, Szárliget

A nevem Tamás, egy nagyon dolgos férfi vagyok, aki szereti a függetlenségét, egyszerűen e nélkül nem tudok önmagam lenni. Ettől függetlenül van társaságra igényem nekem is. Szeretne egy rendes és sokoldalú lánnyal megismerkedni. Vajon te vagy az? Ha igen, akkor egy próbát tegyünk.

180 cm
28 éves
Szárliget

Ideális társ:

- Dolgos (Nem 24/7-re kell gondolni, de jó lenne, ha lennének ambicíói, törekvései, amikkel következetes), körültekintő, őszinte és igazságos. - Nem olyan, mint a középkori emberi ideál követői. (Erőltetett nukleáris családmodellt akaró, merev, életképtelen. ) - Szeretné megismerni a világot és önmagát. Javítani valamin, esetleg új dolgot kiépíteni, amire lehet építeni. Megélni magát az élet mélységeit. - Az irreális dolgoktól távol tartja magát!

Ideális első randi:

Valami olyan dolog, amiben mind a ketten el vagyunk. Közös séta, közös beszélgetés bármiről, akár a mindennapokról, valami jó dologgal el lenni. Együtt enni valami jót! Együtt sportolni. Bármi olyan dolgot, ami egyszerűen egymás örömével is zárul. Amit újra meglehet ismételni, ha még a közös öröm is megvolt!

Kedvenc zenék:

Minden normális zenét meghallgatok! Hangulattól függ.

Kedvenc filmek:

Bármilyen filmet megnézek, amiben van érték. Legyen az bármilyen műfaj.

Kedvenc könyvek:

Nem igazán olvasok már könyveket. Nehezen találom meg azt, ami érdekel.

Kedvenc TV műsorok:

Bruce Wayne, Clark Kent, Lex Luthor, Chris Colorado és sokan mások!

Kedvenc sportok:

Változó! Több sportágból gyűjtöm a nekem tetszőeket! Felülés és fekvőtámasz

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: sötét szőke
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, jövőben sem
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: van
 • Vallás: ateista

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Manapság meglehetősen felértékelődnek a tartós kapcsolatok, mivel az átlag emberek az alkalmi kapcsolatok korát élik. Ezzel nincs is semmi baj addig a pontig, míg mindkét fél tisztában van azzal, hogy mit várhat a másiktól. De vajon ma mindenki csak alkalmi kapcsolatot keres?
Véleményünk szerint már a kérdésben egy alapvető hiba van, hiszen nem a nőknek kell a hódító szerepbe bújni. A vadászat, a hódítás a férfiak feladata, a nőknek jár az elfogadás vagy épp a visszautasítás lehetősége. Ez a génjeinkbe van kódolva, így nem biztos, hogy jó megoldás, ha eltérünk tőle. De vajon akkor mi a jó megoldás, azaz hogyan hódítsunk meg egy férfit?
Akár személyes találkozásról van szó, akár internetes társkeresésről, nagyon fontos, hogy jó beszélgetési témákkal állj elő, mert azzal már legalább 50%-ban a zsebedben van az ismerkedés. De lássuk, hogy milyen témák azok, amikkel érdemes indítani a cseten és személyesen!
Az internetes ismerkedés egyik kényes pontja, amikor végre eljön annak az ideje, hogy személyesen is ellenőrizzük a kapcsolatunkban lévő szikra valódiságát. Ehhez pedig nem árt találni egy megfelelő randihelyszínt, ami nem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre tűnik.
A vidéken élők gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy látszólag szinte mindenki, aki a párját keresi, Budapesten él, így az online társkeresés egy vidéki ember számára elsőre lehetetlen feladatnak tűnik. Ebben nyújt segítséget a vidéki társkereső, ahol a vidék egyes területein élők egymásra találhatnak.
Életünk egyik legnagyobb és legmeghatározóbb kalandja a párválasztás. Ki ne vágyna filmbe illő love storyra, örök szerelemre és fülledt romantikára? Hogy akkor mégis miért olyan piszok nehéz egy boldog párkapcsolat kialakítása, és az igazán nekünk való partner megtalálása? Nézzünk meg pár olyan szempontot, amivel közelebb kerülhetünk az igazsághoz és az igazihoz. És talán magunkhoz is.
A diplomás réteg párkeresését vesszük górcső alá, és az elit társkeresők világának lehetőségeit. Mit jelent számukra igényes közegben párra lelni, és valóban van értelme szelektálni? Mert bár számtalan boldog pár él közöttük, akik a virtuális világban leltek egymásra, sokan mégis idegenkednek ettől az ismerkedési formától.
Az egyedülálló szülők sokszor érzik, hogy nekik a társkeresés gyerekkel túl nagy feladat. Többen egy válás vagy rosszul sikerült kapcsolat után sokáig nem is szeretnének új párt találni. Leginkább azért, mert úgy érzik, számukra és gyermekük számára is nem várt helyzeteket hozó szituáció lenne egy ismerkedés. Pedig társas lényként megérdemeljük, hogy egy ideális pár legyen mellettünk.
Nem elég eldönteni, hogy szeretnéd az online társkeresést megpróbálni, az eredményért pár dolgot tenned is kell. A társkereső bemutatkozószöveg lesz az első feladat, amellyel szembe fogsz találkozni az úton, és aminek a kitöltését még véletlenül sem szabad félvállról venned! Ez lesz ugyanis a te virtuális ismerkedésed első benyomása. Most megmutatjuk, hogy írj nagyszerű szöveget, és hogy kerüld el a hibákat!
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?