xpek55 28 éves társkereső profilképe
xpek55 1. további képe
xpek55 2. további képe
xpek55 3. további képe
xpek55 4. további képe
xpek55 5. további képe
xpek55 6. további képe

xpek55 28 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: szűz
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

xpek55 bemutatkozása, 28 éves társkereső férfi, Szárliget

A nevem Tamás, egy nagyon dolgos férfi vagyok, aki szereti a függetlenségét, egyszerűen e nélkül nem tudok önmagam lenni. Ettől függetlenül van társaságra igényem nekem is. Szeretne egy rendes és sokoldalú lánnyal megismerkedni. Vajon te vagy az? Ha igen, akkor egy próbát tegyünk.

180 cm
28 éves
Szárliget

Ideális társ:

- Dolgos (Nem 24/7-re kell gondolni, de jó lenne, ha lennének ambicíói, törekvései, amikkel következetes), körültekintő, őszinte és igazságos. - Nem olyan, mint a középkori emberi ideál követői. (Erőltetett nukleáris családmodellt akaró, merev, életképtelen. ) - Szeretné megismerni a világot és önmagát. Javítani valamin, esetleg új dolgot kiépíteni, amire lehet építeni. Megélni magát az élet mélységeit. - Az irreális dolgoktól távol tartja magát!

Ideális első randi:

Valami olyan dolog, amiben mind a ketten el vagyunk. Közös séta, közös beszélgetés bármiről, akár a mindennapokról, valami jó dologgal el lenni. Együtt enni valami jót! Együtt sportolni. Bármi olyan dolgot, ami egyszerűen egymás örömével is zárul. Amit újra meglehet ismételni, ha még a közös öröm is megvolt!

Kedvenc zenék:

Minden normális zenét meghallgatok! Hangulattól is függ, hogy milyent.

Kedvenc filmek:

Bármilyen filmet megnézek, amiben van érték. Legyen az bármilyen műfaj.

Kedvenc könyvek:

Nem igazán olvasok már könyveket. Nehezen találom meg azt, ami érdekel.

Kedvenc TV műsorok:

Bruce Wayne, Clark Kent, Lex Luthor, Chris Colorado és sokan mások!

Kedvenc sportok:

Változó! Több sportágból gyűjtöm a nekem tetszőeket! Felülés és fekvőtámasz

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: sötét szőke
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, jövőben sem
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: van
 • Vallás: egyéb

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Keresed a párod, de idáig nem igazán jártál sikerrel? Sem személyesen, sem az interneten nem leltél még arra, akit neked szánt az ég? Nem biztos, hogy benned van a hiba, sőt az sem valószínű, hogy a társkeresési fórumoknál van probléma, egész egyszerűen lehet, hogy nálad is a tudományos társkeresés működne igazán. Ismerjük meg, hogy mennyire hatékony és van-e értelme kipróbálni ezt a módszert!
Bár egy elég könnyen eldönthető kérdésnek tűnik, mégsem mondhatnánk, hogy egységes vélemény van a témában. Milyen az igazi férfi? Mindenkinek más, így meglehetősen nehéz megfogalmazni, de mi megpróbáljuk.
Ahogy egy nő tekintete elárulja az érzéseit, nincs ez másként az erősebbik nem esetében sem. De vajon mikor lehetsz biztos abban, hogy sikerült meghódítani a kiszemelt pasit? Lássuk a legnépszerűbb jeleket, azaz, hogy miről is árulkodik egy szerelmes férfi tekintete!
A szerelem kortalan, és a többség egész életében keresi azt a társat, akivel megélheti ezt az izgalmas, felemelő és mégis oly’ ritka érzést. Ha te is közéjük tartozol, de inkább az örökifjú korosztályt gyarapítod, akkor se ess kétségbe, mert bár idős társkereső néven fut ez a szegmens, de minden életkor képviselteti magát benne. Tarts velünk és tudj meg többet a társkeresők világáról!
Február 14-éről mindenki tudja, hogy a szerelmesek ünnepe. Ezen a napon felpezsdül a világ, férfiak és nők sokasága lepi meg párját valamilyen formában. Eltűnnek a boltok polcairól az édességek, a virágboltok kirakatai pedig üresen kacsintanak vissza ránk az este végeztével. De vajon honnan ered ez az ünnep, és azt testesíti-e meg ma valójában, amiért Ámor eredetileg kitalálta?
Szingli vagy, és nem is változtatnál ezen? Nem keresel tartós kapcsolatot, de vannak szükségleteid? Ezeknek a kielégítésére találták ki az alkalmi társkeresőket, amikből akár tartós kapcsolat is kialakulhat, akárcsak egy laza partnerkapcsolat is. A lehetőségek tárháza végtelen.
Manapság meglehetősen felértékelődnek a tartós kapcsolatok, mivel az átlag emberek az alkalmi kapcsolatok korát élik. Ezzel nincs is semmi baj addig a pontig, míg mindkét fél tisztában van azzal, hogy mit várhat a másiktól. De vajon ma mindenki csak alkalmi kapcsolatot keres?
Véleményünk szerint már a kérdésben egy alapvető hiba van, hiszen nem a nőknek kell a hódító szerepbe bújni. A vadászat, a hódítás a férfiak feladata, a nőknek jár az elfogadás vagy épp a visszautasítás lehetősége. Ez a génjeinkbe van kódolva, így nem biztos, hogy jó megoldás, ha eltérünk tőle. De vajon akkor mi a jó megoldás, azaz hogyan hódítsunk meg egy férfit?
Akár személyes találkozásról van szó, akár internetes társkeresésről, nagyon fontos, hogy jó beszélgetési témákkal állj elő, mert azzal már legalább 50%-ban a zsebedben van az ismerkedés. De lássuk, hogy milyen témák azok, amikkel érdemes indítani a cseten és személyesen!
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?