xpek55 30 éves társkereső profilképe
xpek55 1. további képe
xpek55 2. további képe
xpek55 3. további képe
xpek55 4. további képe
xpek55 5. további képe
xpek55 6. további képe

xpek55 30 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: szűz
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

xpek55 bemutatkozása, 30 éves társkereső férfi, Szárliget

A nevem Tamás, egy nagyon dolgos férfi vagyok, aki szereti a függetlenségét, egyszerűen e nélkül nem tudok önmagam lenni. Ettől függetlenül van társaságra igényem nekem is. Szeretne egy rendes és sokoldalú lánnyal megismerkedni. Vajon te vagy az? Ha igen, akkor egy próbát tegyünk.

180 cm
30 éves
Szárliget

Ideális társ:

- Dolgos (Nem 24/7-re kell gondolni, de jó lenne, ha lennének ambicíói, törekvései, amikkel következetes), körültekintő, őszinte és igazságos. - Nem olyan, mint a középkori emberi ideál követői. (Erőltetett nukleáris családmodellt akaró, merev, életképtelen. ) - Szeretné megismerni a világot és önmagát. Javítani valamin, esetleg új dolgot kiépíteni, amire lehet építeni. Megélni magát az élet mélységeit. - Az irreális dolgoktól távol tartja magát!

Ideális első randi:

Valami olyan dolog, amiben mind a ketten el vagyunk. Közös séta, közös beszélgetés bármiről, akár a mindennapokról, valami jó dologgal el lenni. Együtt enni valami jót! Együtt sportolni. Bármi olyan dolgot, ami egyszerűen egymás örömével is zárul. Amit újra meglehet ismételni, ha még a közös öröm is megvolt!

Kedvenc zenék:

Minden normális zenét meghallgatok! Hangulattól is függ, hogy milyent.

Kedvenc filmek:

Bármilyen filmet megnézek, amiben van érték. Legyen az bármilyen műfaj.

Kedvenc könyvek:

Nem igazán olvasok már könyveket. Nehezen találom meg azt, ami érdekel.

Kedvenc TV műsorok:

Bruce Wayne, Clark Kent, Lex Luthor, Chris Colorado és sokan mások!

Kedvenc sportok:

Változó! Több sportágból gyűjtöm a nekem tetszőeket! Felülés és fekvőtámasz

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: sötét szőke
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, jövőben sem
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: van
 • Vallás: egyéb

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Aki már túl van pár randin, néhány párkapcsolaton, egy-két fiaskón, az bizony tudja, hogy a szerelmes férfit mindig és minden körülmények között meg kell becsülni. Mielőtt belevágnánk a témába, fontos kiemelni, hogy a férfiak évszázadok óta arra vannak szocializálva, hogy legyenek kemények, ne mutassák ki az érzelmeiket, mert az a gyengeség jele.
Manapság, amikor az online világban történik a beszélgetések java része, meglehetősen sok minden marad ki a párbeszédekből, köztük például a hangsúly vagy akár a hangnem is, így nem csoda, ha sokszor nehezünkre esik megítélni azt, hogy mikor és hogy is van az, ha a nő szerelmes.
A társkeresés minden fázisának megvannak a maga ódiumai, így nem lesz egyszerű rávenni magad arra sem, hogy regisztrálj az online társkeresőnkre, majd további fejtörést okoz, hogyan kezdeményezz és hogyan fogadd mások kezdeményezését. Majd amikor már látod a fényt az alagút végén, hiszen találkozni készülsz egy számodra szimpatikus emberrel, akkor rájössz, a fény az egy másik vonat volt, és neked rohadtul semmi sem ugrik be, amikor randiötleteken töröd a fejed.
Bár a nemek között rengeteg különbség adódik, és számtalan könyv született ennek a kivesézésére, a legszembetűnőbb talán mégis az érzelmek kifejezése. A nők sokkal nyilvánvalóbbá teszik az érzelmeiket, míg az ellenkező nemnél sokszor azt is nehéz eldönteni, hogy mikor szerelmes egy férfi.
Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?