xpek55 31 éves társkereső profilképe
xpek55 1. további képe
xpek55 2. további képe
xpek55 3. további képe
xpek55 4. további képe
xpek55 5. további képe
xpek55 6. további képe

xpek55 31 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, laza kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: sportos
Horoszkóp: szűz
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

xpek55 bemutatkozása, 31 éves társkereső férfi, Szárliget

A nevem Tamás, egy nagyon dolgos férfi vagyok, aki szereti a függetlenségét, egyszerűen e nélkül nem tudok önmagam lenni. Ettől függetlenül van társaságra igényem nekem is. Szeretne egy rendes és sokoldalú lánnyal megismerkedni. Vajon te vagy az? Ha igen, akkor egy próbát tegyünk.

180 cm
31 éves
Szárliget

Ideális társ:

- Dolgos (Nem 24/7-re kell gondolni, de jó lenne, ha lennének ambicíói, törekvései, amikkel következetes), körültekintő, őszinte és igazságos. - Nem olyan, mint a középkori emberi ideál követői. (Erőltetett nukleáris családmodellt akaró, merev, életképtelen. ) - Szeretné megismerni a világot és önmagát. Javítani valamin, esetleg új dolgot kiépíteni, amire lehet építeni. Megélni magát az élet mélységeit. - Az irreális dolgoktól távol tartja magát!

Ideális első randi:

Valami olyan dolog, amiben mind a ketten el vagyunk. Közös séta, közös beszélgetés bármiről, akár a mindennapokról, valami jó dologgal el lenni. Együtt enni valami jót! Együtt sportolni. Bármi olyan dolgot, ami egyszerűen egymás örömével is zárul. Amit újra meglehet ismételni, ha még a közös öröm is megvolt!

Kedvenc zenék:

Minden normális zenét meghallgatok! Hangulattól is függ, hogy milyent.

Kedvenc filmek:

Bármilyen filmet megnézek, amiben van érték. Legyen az bármilyen műfaj.

Kedvenc könyvek:

Nem igazán olvasok már könyveket. Nehezen találom meg azt, ami érdekel.

Kedvenc TV műsorok:

Bruce Wayne, Clark Kent, Lex Luthor, Chris Colorado és sokan mások!

Kedvenc sportok:

Változó! Több sportágból gyűjtöm a nekem tetszőeket! Felülés és fekvőtámasz

További tulajdonságok:

 • Szemszín: kék
 • Hajszín: sötét szőke
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: nem
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
 • Végzettség: középfokú
 • Gyermekek: nincs, jövőben sem
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: nem
 • Háziállat: van
 • Vallás: egyéb

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Szinte halljuk, ahogy kiszakadnak a hatalmas sóhajok a hölgyek mellkasából, hiszen valóban mindenki a tökéletes pasira vágyik, mindenki keresi, és többszöri kísérlet ellenére sem adjuk fel általában a próbálkozást. Persze sokszor egyre reményvesztettebbek vagyunk, egyre nehezebben hisszük azt el, hogy valóban megtalálhatjuk az ideális férfit, aki aztán hű társunk lesz egy életen át.
Bár rendszerint a férfiak ritkábban a szavak, gyakrabban a tettek emberei, ezért ha a férfi tetszeni akar, egészen biztosan megtalálja a módját, a hölgyeknek csupán szemfülesnek kell lenniük, mert nem minden esetben érkezik konkrét, egyértelmű kinyilatkoztatás.
Hogy létezik-e szerelem első látásra, azt igen nehéz eldönteni, ki-ki a saját vérmérséklete szerint tudja meghatározni, hogy számára mekkora valószínűsége van ennek. Ugyanakkor a szemkontaktus férfi és nő között mindenképpen jelentőségteljes momentum, hiszen itt sok minden eldőlhet.
Alig akad érzékenyebb időszak az ember életében, mint amikor társat keres – legyen akárhány éves is. Hiszen úgy kell ismerkedni, hogy vadidegen emberek előtt kell megnyílni, és persze ilyenkor gyakran felmerül a kérdés: ha tetszem neki, miért nem ír? Mert bármennyi éves is az ember, amikor ismerkedésre, chatelésre kerül a sor, meglehetősen sebezhető állapotba kerül.
Ma már mindenkiről naponta akár több tucat fénykép is készül az okostelefonok kiváló minőségű kameráinak köszönhetően, így nem csoda, hogy a fényképes társkereső is akkora népszerűségnek örvend.
Szakítás után új kapcsolat? Igen, de mikor? Mivel ma már az a jellemző, hogy csupán a többedik párkapcsolat lesz a befutó, akivel aztán életünk végéig együtt is maradunk, ezért szinte mindenkinek bekerült a szerelmi paklijába a szakítás, annak minden ódiumával együtt.
Testbeszédben a szerelem jeleit keresni teljesen természetes, kiváltképp akkor, amikor amúgy online indult a kapcsolat. Márpedig a legtöbb párkapcsolat manapság az online társkeresőkről indul, lévén, hogy az ismerkedés terepe teljesen áttevődött a virtuális térbe.
Hány és hány nótában éneklik meg a tökéletes Budapest randi helyszínét? Legyen a Horváth-kertben Budán? Oly jólesik a légyott este a Ruszwurmnál… A vén budai hársfák békésen suttognak…
Nincs is talán tipikusabb annál, mint amikor azon morfondírozol, hogy hogyan árulja el a férfi testbeszéde, ha tetszel neki. Na jó, talán a nők felé intézett “Mi a baj?” kérdésre adott “Semmi.” válasz lehet hasonló. Ez utóbbi azonban már akkor hangzik el, amikor párkapcsolatban vagytok. Addig azonban rögös út vezet.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?