henna_87 35 éves társkereső profilképe
henna_87 1. további képe
henna_87 2. további képe
henna_87 3. további képe
henna_87 4. további képe
henna_87 5. további képe
henna_87 6. további képe

henna_87 35 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: vékony
Horoszkóp: ikrek
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

henna_87 bemutatkozása, 35 éves társkereső nő, Szarvas

Amit szeretnék az egy normális, bizalmon alapuló kapcsolat, ahol a párom a legjobb barátom is egyben. Dohányosok (néha, ritkán, leszokóban vagyok stb.), alkeszok, kalandorok tényleg választ se várjanak, illetve allergiás vagyok a helyesírási hibákra is. Ideális életkor: 27-34.

164 cm
35 éves
Szarvas

Ideális társ:

Első körben elég válogatós vagyok, ezért kérlek, ha nem írok vissza, azt vedd egy "nem"-nek. Ha nagyon kreatív levelet írsz, akkor persze visszakozhatok utólag. Az mondjuk alap, hogy a fotóidon látszódjon is belőled valami, (na persze nem a farkad) ha napszemüvegben vagy 5 km-ről fotózod magad, az annyira nem előnyös, ahogy a 2-3 évvel ezelőtti fényképek sem. Normális, bizalmon alapuló kapcsolatot keresek, ahol a párom a legjobb barátom is

Ideális első randi:

Olyan helyre menni, ahol még egyikünk sem volt, de mindkettőnket érdekel. Igazából ahogy alakul..

Kedvenc zenék:

Anathema, Ágnes, Epica - illetve hangulattól függően bármi jöhet

Kedvenc filmek:

Amélie csodálatos élete; Életrevalók; Rómeó + Júlia; Forrest Gump

Kedvenc könyvek:

A gyertyák csonkig égnek, Virágot Algernonnak, Harry Potterek

Kedvenc TV műsorok:

Dokik, Rém rendes család, Terápia, Firefly

Kedvenc sportok:

kerékpározás, "béresalexandrázás"

További tulajdonságok:

  • Hajszín: vörös
  • Hajhossz: középhosszú
  • Szemüveg: nem
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
  • Végzettség: felsőfokú
  • Gyermekek: nincs tervben
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: társaságban, buliban

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Aki már túl van pár randin, néhány párkapcsolaton, egy-két fiaskón, az bizony tudja, hogy a szerelmes férfit mindig és minden körülmények között meg kell becsülni. Mielőtt belevágnánk a témába, fontos kiemelni, hogy a férfiak évszázadok óta arra vannak szocializálva, hogy legyenek kemények, ne mutassák ki az érzelmeiket, mert az a gyengeség jele.
Manapság, amikor az online világban történik a beszélgetések java része, meglehetősen sok minden marad ki a párbeszédekből, köztük például a hangsúly vagy akár a hangnem is, így nem csoda, ha sokszor nehezünkre esik megítélni azt, hogy mikor és hogy is van az, ha a nő szerelmes.
A társkeresés minden fázisának megvannak a maga ódiumai, így nem lesz egyszerű rávenni magad arra sem, hogy regisztrálj az online társkeresőnkre, majd további fejtörést okoz, hogyan kezdeményezz és hogyan fogadd mások kezdeményezését. Majd amikor már látod a fényt az alagút végén, hiszen találkozni készülsz egy számodra szimpatikus emberrel, akkor rájössz, a fény az egy másik vonat volt, és neked rohadtul semmi sem ugrik be, amikor randiötleteken töröd a fejed.
Bár a nemek között rengeteg különbség adódik, és számtalan könyv született ennek a kivesézésére, a legszembetűnőbb talán mégis az érzelmek kifejezése. A nők sokkal nyilvánvalóbbá teszik az érzelmeiket, míg az ellenkező nemnél sokszor azt is nehéz eldönteni, hogy mikor szerelmes egy férfi.
Az online tér tökéletes platformot teremtett arra, hogy olyan férfiakkal is megismerkedhess, olyan férfi testbeszéd jeleket tanulmányozz, akikkel amúgy a valódi életben sosem találkoztál volna. Nagyszerű lehetőség ez, hiszen olyan mértékben tárult ki a világ és bővült a lehetőségek tárháza, amiről korábban álmodni sem mertünk.
Az internetes ismerkedés nem egyszerű műfaj, és jóllehet kitárul előtted a világ, ott bizony nem csak jó dolgok várnak rád. Akad sajnos szép számmal olyan is, amikor megbízhatatlan férfival hoz össze a sors, így fontos, hogy tudd, mit ne tegyél, ha a férfi nem keres.
Mindenki emlékében élesen élnek azok a képek, amikor az osztálybulik, hétvégi diszkók vagy egy-egy kocsmázás után napokig ment a találgatás, hogy vajon jól értelmezted-e a vonzódás jeleit, és hogy tényleg tetszel-e annak a srácnak, vagy hogy az a csaj téged nézett vagy esetleg a haverodat.
Az ismerkedés egyik sarkalatos pontja, hogy találsz-e megfelelő beszélgetéstémákat a pasikkal.
Jóllehet a harmadik évezred hajnalán már teljesen bevett módszerré vált a párkeresés az interneten, mégis nagyon sokan csupán félve ismerik be a “közönség” előtt, hogy párjukat, házastársukat az internetes párkeresők segítségével találták meg.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?