Bébykee 51 éves társkereső profilképe
Bébykee 1. további képe
Bébykee 2. további képe
Bébykee 3. további képe
Bébykee 4. további képe
Bébykee 5. további képe
Bébykee 6. további képe

Bébykee 51 éves társkereső

Nem:
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: gömbölyded
Horoszkóp: vízöntő
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Bébykee bemutatkozása, 51 éves társkereső nő, Szeged

Üdvözöllek Ildy vagyok Szegedről komoly kapcsolat céljából regisztráltam társam keresem a minden napokhoz! Őszinte szókimondó barátságos humort viccet értő és szerető csajszi vagyok! Szeretnék RÁD találni vagy találj rám TE! NE csak NÉZZ ÍRJ ha szimpatikus vagyok!!!

168 cm
51 éves
Szeged

Ideális társ:

Tisztelje a női nemet legyen humora szeresse és értse is! Ne karót nyelt legyen sokkal inkább élni szeressen! Alap emberi értékekkel rendelkezzen (elfogadás, őszinteség, tisztelet, bizalmon, kompromisszum készség, stb... ) Higiénia mindennek felett! Dohányzás nem túlzottan alkohol szinte soha vagy csak tényleg alkalommal! Kölcsönös szimpátia esetén keressen meg nem vagyok VIP tag!!!

Ideális első randi:

Minden kötelezettség nélküli beszélgetés elsőre! A továbbiakat úgyis meghatározza az első találkozás!

Kedvenc zenék:

Retró

Kedvenc filmek:

Halálsoron.. Szív bajnokai..

Kedvenc sportok:

Darts kézilabda kerékpározás

További tulajdonságok:

 • Szemszín: zöld
 • Hajszín: fekete
 • Hajhossz: rövid
 • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
 • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
 • Tetoválás: van egy
 • Végzettség: alapfokú
 • Gyermekek: van, külön él
 • Dohányzás: nem
 • Alkohol: néha
 • Háziállat: nincs, és nem is szeretnék
 • Vallás: egyéb

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
Megértjük, hogy a diplomások társkeresőjét keresed, hiszen minden baráti és munkahelyi beszélgetésen elhangzik, hogy az iskolai végzettség, a diploma a társválasztáskor egyáltalán nem fontos, mert nem a papír teszi az embert, ugyanakkor a gyakorlat kicsit mást mutat. Gondolj csak vissza, hány össze nem illő párt figyelhettél már meg testközelből életed során!
Nyakig benne vagyunk a nyárban, és néhányan a párkeresésben is! Ha a nyárnak nem is tudunk véget vetni, a bolyongásnak igen!
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?