Freedom79 40 éves társkereső profilképe
Freedom79 1. további képe
Freedom79 2. további képe
Freedom79 3. további képe
Freedom79 4. további képe
Freedom79 5. további képe

Freedom79 40 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: szűz
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Freedom79 bemutatkozása, 40 éves társkereső férfi, Szeged

Magyar/nem gazdag, határozott, finom modorú, intelligens, megbízható, állatbarát, nehezen megnyíló, kompromisszumképes ugyanakkor makacs is, csendszerető, szeretteimmel kedves, orvosi és szatén fétist erősen kedvelő, középszerű szeretkezést megvető, kis testi hibákkal rendelkező, önálló vagyok...

198 cm
40 éves
Szeged

Ideális társ:

Olyan női párt keresek, aki szexuálisan a saját neméhez is vonzódik. Aki 165cm-nél magasabb és nem túlsúlyos. Aki a rólam leírt értékrendekhez hasonló, vagy azokat pozitívan értékelni képes. Aki nem gyerekcentrikus, de nem is karrierista. Aki hűséges és a párjával szemben alázatos típus. (Tipikus gyerekgyárosok, agyhalottak, agyontetováltak, agyonpiercingezettek, nagyszájú suttyók, erősen züllött életvitelűek és egyéb fajtársaik, ne keressenek!)

Ideális első randi:

Tenném, hogy szép/izgalmas rucikba öltözve egy székhez szíjazva "Gray" módjára katartikus és többszörös élvezetben részesítem az erre alkalmas Nőt,... : ) ...De inkább követném az "etikus- randi" közhelyes etikettjeit...? Diplomatikus megbeszélés alapján, én bármire vevő vagyok/lehetek...

Kedvenc zenék:

Instrumentális és bármi, ami nyugodt/felemelő...

Kedvenc filmek:

Horror, sci-fi, életrajz/történelmi, okkult, fétis pornó, premier, sorozat

Kedvenc könyvek:

Okkult, tudomány, vallástudomány, spiritualizmus, filozófia, műszaki...

Kedvenc TV műsorok:

Szerintem, anno az Internet leváltotta a TV-t...

Kedvenc sportok:

Kocogni/futni kéne meg gimnasztikázni mellette... csak nincs kivel...

További tulajdonságok:

  • Hajszín: sötét barna
  • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
  • Végzettség: középfokú
  • Gyermekek: nincs tervben
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: néha
  • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Mindjárt itt a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe. A február 14-e még ma is sokakat megoszt itthon. Lehet érvelni mellette, vagy ellene, azzal viszont biztosan nem követsz el hibát, ha megleped valami aprósággal kedvesedet ezen a napon. Ha már vészesen fogy az idő, és tanácstalan vagy, süss el egy ötletet az alábbiak közül.
A társkeresési szokások az elmúlt tíz évben sokat változtak. Vannak, akik emlékeznek még azokra az időkre, amikor a szórakozóhelyek szolgáltak elsőszámú ismerkedési terepként. Napjainkban mindez áttevődött az online felületekre. Főként így van ez akkor, ha a hétköznapokban sokat dolgozó, karrierjüket fontosnak tartó diplomásokról van szó.
Társkeresőre regisztráláskor első lépés az adatlapunk létrehozása. Ha szeretnél mások számára is szimpatikus adatlapot készíteni magadról, de te is az a típus vagy, akit ilyenkor nyomban elhagy az ihlet, akkor itt a segítség! Vonzó társkereső profil készítés gyorstalpalónk következik, billentyűzetre fel!
Az online társkeresők világa jelentős segítség bármely egyedülálló számára a pártalálásban. Fedezzük fel most kifejezetten a férfiak perspektívájából az ismerkedés ezen formáját, lehetőségeit, és határait. Női és férfi olvasóink számára is sok hasznos információt tartalmazhatnak a következő sorok.
A szingliség az elmúlt évtizedekben kettős jelentéssel bíró kifejezéssé vált. Attól függően, hogy hogyan használjuk, és kinek a szájából hangzik el, lehet trendi vagy akár lesajnáló szófordulat is.
A 21. század keresztény társkeresőjét az internet, a különböző modern applikációk, és az elénk táruló végtelen szabadság sok esetben nem hozza könnyű helyzetbe. A vágy, ami legalább egy Zac Efron és Megan Fox szintű külsővel, és Ferenc Pápa jóságos lelkületével megáldott leendő társ irányába hajt minket, sok esetben eltereli a figyelmünket a körülöttünk lévő igazán jó emberekről.
Budapest bővelkedik a jó randihelyekben, társkeresőként kiválasztani közülük a legjobbat azonban nem mindig egyszerű feladat. Különösképp igaz ez az első találka esetében, de arról se feledkezzünk meg, hogy a randizás nem csak a friss párok kiváltsága. Egy biztos, a fő kérdés végül mindig ugyanaz lesz: "Hova menjünk?". Ha még nem tudjátok a választ, akkor most segítünk néhány ötlettel.
Egy jó párkapcsolat hosszútávú fenntartása még akkor sem feltétlenül egyszerű feladat, ha a férfi és nő között maximálisan adott a kölcsönös szeretet. Persze az első hetekben - hónapokban még könnyű, hiszen ideális esetben ez idő tájt dúl a szerelem, egészen másképp látjuk a dolgokat. Később azonban tudatosan, idő- és energiaráfordítással fogunk tudni működőképesen tartani egy kapcsolatot.
Mi a helyzet akkor, ha egy kapcsolat a végéhez ért, és úgy érezzük, nem vagyunk képesek továbblépni? Mikor jön el az a pont, amikor azt mondhatjuk, végre már túl vagyok rajta? Íme itt van 5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy ez az állapot még nem következett be, és a gyógyulási fázis még nagyban tart.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?