Freedom79 42 éves társkereső profilképe
Freedom79 1. további képe
Freedom79 2. további képe
Freedom79 3. további képe
Freedom79 4. további képe
Freedom79 5. további képe

Freedom79 42 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: szűz
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Freedom79 bemutatkozása, 42 éves társkereső férfi, Szeged

Magyar/nem gazdag, határozott, finom modorú, intelligens, megbízható, állatbarát, nehezen megnyíló, kompromisszumképes ugyanakkor makacs is, csendszerető, szeretteimmel kedves, orvosi és szatén fétist erősen kedvelő, középszerű szeretkezést megvető, kis testi hibákkal rendelkező, önálló vagyok...

198 cm
42 éves
Szeged

Ideális társ:

Olyan női párt keresek, aki szexuálisan a saját neméhez is vonzódik. Aki 165cm-nél magasabb és nem túlsúlyos. Aki a rólam leírt értékrendekhez hasonló, vagy azokat pozitívan értékelni képes. Aki nem gyerekcentrikus, de nem is karrierista. Aki hűséges és a párjával szemben alázatos típus. (Tipikus gyerekgyárosok, agyhalottak, agyontetováltak, agyonpiercingezettek, nagyszájú suttyók, erősen züllött életvitelűek és egyéb fajtársaik, ne keressenek!)

Ideális első randi:

Tenném, hogy szép/izgalmas rucikba öltözve egy székhez szíjazva "Gray" módjára katartikus és többszörös élvezetben részesítem az erre alkalmas Nőt,... : ) ...De inkább követném az "etikus- randi" közhelyes etikettjeit...? Diplomatikus megbeszélés alapján, én bármire vevő vagyok/lehetek...

Kedvenc zenék:

Instrumentális és bármi, ami nyugodt/felemelő...

Kedvenc filmek:

Horror, sci-fi, életrajz/történelmi, okkult, fétis pornó, premier, sorozat

Kedvenc könyvek:

Okkult, tudomány, vallástudomány, spiritualizmus, filozófia, műszaki...

Kedvenc TV műsorok:

Szerintem, anno az Internet leváltotta a TV-t...

Kedvenc sportok:

Kocogni/futni kéne meg gimnasztikázni mellette... csak nincs kivel...

További tulajdonságok:

  • Hajszín: sötét barna
  • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
  • Végzettség: középfokú
  • Gyermekek: nincs tervben
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: néha
  • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Rengetegféle szempontból került már elemzésre a társkeresés, de talán az egyik legfontosabb részről, vagyis a férfi vonzódásának a jeleiről alig esik szó. Pedig talán ez az egyik legnehezebb terep, hiszen a férfiak java része sokkal nehezebben mutatja ki az érzelmeit, vagy ha ki is mutatja, egészen másként teszi meg, mint a nők.
Rengeteg ember fogadja meg ötvenéves kor felett, akár a hőn szeretett házastárs elvesztése, akár a sokadik félresiklott párkapcsolat után, hogy akkor ez bizony már így marad, és hogy az 50 feletti társkeresők világa már nem az ő asztala lesz. Akár özvegyen, akár elváltan, akár szimplán egyedül élve, sokan úgy tervezik, hogy életük végéig erre az életformára rendezkednek be.
Néha úgy tűnik, a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, hiszen számtalan cikk írodott arról, hogyan ismerhető fel, ha a férfi szerelmes, ezzel szemben alig akad olyan írás, ami a szerelmes nő jeleit taglalná. Pedig igény az lenne rá.
Mindenki társat keres, ezért nincs abban sem semmi meglepő, ha társkereső nők bukkannak fel a különféle társkereső oldalakon.
Ma, amikor a média lépten nyomon sulykolja belénk, hogy a negyven az új harminc, az ötven az új negyven, akkor miért kételkednél abban, hogy 70 felett is lehet sikeres a társkeresés?
Az utóbbi évek során, amióta a legnagyobb közösségi oldal ekkora teret nyert a mindennapi életünkben, egyre másra ütötték fel a fejüket a társkereső csoportok.
Bár meglehetősen sok idősebb ember szeretne magának partnert, a legtöbben tartanak a klasszikus társkereső oldalaktól, és szívesebben használnának nyugdíjas társkereső oldalakat.
Sokszor merül fel baráti beszélgetések közben is, hogy ki az, aki már kipróbálta az ismerkedő oldalakat. Előbb vagy utóbb minden társas összejövetelen felmerül ez a kérdés, és leggyakrabban az egyedülállókat pécézik ki, és nyaggatják a friss házasok.
Túl vagy a párkeresésen, megtaláltad a társad, szépen alakul minden, egyik randi követi a másikat, de hetek, hónapok elteltével úgy érzed, valami nem jó. Mik a jelek, ha a férfi nem szeret?
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?