Freedom79 44 éves társkereső profilképe
Freedom79 1. további képe
Freedom79 2. további képe
Freedom79 3. további képe
Freedom79 4. további képe
Freedom79 5. további képe

Freedom79 44 éves társkereső

Nem: férfi
Ezt keres: ismerkedés, kapcsolat
Családi állapot: szabad
Beállítottság: heteroszexuális
Testalkat: átlagos
Horoszkóp: szűz
Regisztrálj
és ÍRJ NEKI levelet

Freedom79 bemutatkozása, 44 éves társkereső férfi, Szeged

Magyar/nem gazdag, határozott, finom modorú, intelligens, megbízható, állatbarát, nehezen megnyíló, kompromisszumképes ugyanakkor makacs is, csendszerető, szeretteimmel kedves, orvosi és szatén fétist erősen kedvelő, középszerű szeretkezést megvető, kis testi hibákkal rendelkező, önálló vagyok...

198 cm
44 éves
Szeged

Ideális társ:

Olyan női párt keresek, aki szexuálisan a saját neméhez is vonzódik. Aki 165cm-nél magasabb és nem túlsúlyos. Aki a rólam leírt értékrendekhez hasonló, vagy azokat pozitívan értékelni képes. Aki nem gyerekcentrikus, de nem is karrierista. Aki hűséges és a párjával szemben alázatos típus. (Tipikus gyerekgyárosok, agyhalottak, agyontetováltak, agyonpiercingezettek, nagyszájú suttyók, erősen züllött életvitelűek és egyéb fajtársaik, ne keressenek!)

Ideális első randi:

Tenném, hogy szép/izgalmas rucikba öltözve egy székhez szíjazva "Gray" módjára katartikus és többszörös élvezetben részesítem az erre alkalmas Nőt,... : ) ...De inkább követném az "etikus- randi" közhelyes etikettjeit...? Diplomatikus megbeszélés alapján, én bármire vevő vagyok/lehetek...

Kedvenc zenék:

Instrumentális és bármi, ami nyugodt/felemelő...

Kedvenc filmek:

Horror, sci-fi, életrajz/történelmi, okkult, fétis pornó, premier, sorozat

Kedvenc könyvek:

Okkult, tudomány, vallástudomány, spiritualizmus, filozófia, műszaki...

Kedvenc TV műsorok:

Szerintem, anno az Internet leváltotta a TV-t...

Kedvenc sportok:

Kocogni/futni kéne meg gimnasztikázni mellette... csak nincs kivel...

További tulajdonságok:

  • Hajszín: sötét barna
  • Szemüveg: ritkán / olvasáshoz
  • Piercing: nincs, és nem is szeretnék
  • Tetoválás: nincs, és nem is szeretnék
  • Végzettség: középfokú
  • Gyermekek: nincs tervben
  • Dohányzás: nem
  • Alkohol: néha
  • Háziállat: nincs, de szeretnék

Társkereséssel kapcsolatos témák, melyek érdekelhetnek:

Nem lehet eleget foglalkozni azzal a témával, hogy hogyan olvass bizonyos jelekben, hiszen nem csupán a szavak jelentik az egyetlen kommunikációs formát. Persze legkönnyebben a szavakból tudnád kivenni, ha tetszel egy férfinak, ám erre sajnos a legkevesebb esetben van lehetőség.
A társkeresés nem egyszerű műfaj. Soha nem is volt az, ám a harmadik évezred hajnalán, ahogy az ismerkedés fő színterévé a virtuális platformok váltak, egyre nehezebb dekódolni a jeleket, hogy fontos vagy neki.
Évekkel ezelőtt még talán sokan fogadkoztak, hogy ők bizony online ismerkedős oldalon soha nem keresnének maguknak párt. Csakhogy a világ változik. Az utóbbi két-három évben pedig csak kapkodtuk a fejünket (részint a pandémiának “köszönhetően”), és életünk megannyi területe ment át gyökeres változáson.
Az ember életében akadnak olyan szakaszok, amikor mindenre vágyik, csak komoly kapcsolatra nem. Történhet mindez azért, mert épp nemrég léptél ki egy hosszabb lélegzetvételű kapcsolatból, vagy mert az életedben most teljesen más kap fókuszt.
A férfiak valóban annak a megtestesítői, hogy nem a szavak emberei, hiszen alapvetően is vagy feleannyi szót mondanak ki a szájukon, mint a nők, nemhogy még az érzelmeikről kelljen értekezniük. Éppen ezért egyetlen hölgynek sincs könnyű dolga, ha azt szeretné kideríteni, hogy érez iránta a randipartnere.
Aki már túl van pár randin, néhány párkapcsolaton, egy-két fiaskón, az bizony tudja, hogy a szerelmes férfit mindig és minden körülmények között meg kell becsülni. Mielőtt belevágnánk a témába, fontos kiemelni, hogy a férfiak évszázadok óta arra vannak szocializálva, hogy legyenek kemények, ne mutassák ki az érzelmeiket, mert az a gyengeség jele.
Manapság, amikor az online világban történik a beszélgetések java része, meglehetősen sok minden marad ki a párbeszédekből, köztük például a hangsúly vagy akár a hangnem is, így nem csoda, ha sokszor nehezünkre esik megítélni azt, hogy mikor és hogy is van az, ha a nő szerelmes.
A társkeresés minden fázisának megvannak a maga ódiumai, így nem lesz egyszerű rávenni magad arra sem, hogy regisztrálj az online társkeresőnkre, majd további fejtörést okoz, hogyan kezdeményezz és hogyan fogadd mások kezdeményezését. Majd amikor már látod a fényt az alagút végén, hiszen találkozni készülsz egy számodra szimpatikus emberrel, akkor rájössz, a fény az egy másik vonat volt, és neked rohadtul semmi sem ugrik be, amikor randiötleteken töröd a fejed.
Bár a nemek között rengeteg különbség adódik, és számtalan könyv született ennek a kivesézésére, a legszembetűnőbb talán mégis az érzelmek kifejezése. A nők sokkal nyilvánvalóbbá teszik az érzelmeiket, míg az ellenkező nemnél sokszor azt is nehéz eldönteni, hogy mikor szerelmes egy férfi.
További cikkek

Társkeresés nagyobb városok szerint

Társkeresés népszerű kategóriák szerint

Csatlakozz társkeresőnkhöz néhány gombonyomással!
Regisztrálj és ismerkedj
a CUPYDO-n!
Nem:

A Regisztrálok gombra kattintva elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatkezelési és cookie szabályzatot.

Regisztrálok
Jelentkezz be, ha szeretnél ismerkedni!
Belépve marad
Bejelentkezés
Még nem vagy tag?